Revisjonshistorikk [tilbake]

Nja er vel ikke helt retferdig å sette en X5 og en Outlander opp mot hverandre det blir rått parti som selvfølgelig sistnevnte taper. Derimot er Outlander en bil uten egentlige svakheter og leverer greit på de fleste punkter og kunne like gjerne hatt navnet Allrounder da den har et bein i alle leirer. I flere biltester blir det bemerket material kvalitet, litt mye støy samt noen slenger om utseende Men hvem har egentlig rett her er det biljournalistene eller kundene som faktisk kjøper bilen som vet best ? Sammenligner man den med sine samtids konkurenter, CRV, Forester, Rav4 og X trail så var faktisk Outlander et strå hvassere med sin PEHV ladbar hybrid om enn plasten inni hørtes litt billigere ut når man satte seg til og banke på den.

Mvh Kviasen

Nja er vel ikke helt retferdig å sette en X5 og en Outlander opp mot hverandre det blir rått parti som selvfølgelig sistnevnte taper. Derimot er Outlander en bil uten egentlige svakheter og leverer greit på de fleste punkter og kunne like gjerne hatt navnet Allrounder da den har et bein i alle leirer. I flere biltester blir det bemerket material kvalitet, litt mye støy samt noen slenger om utseende Men hvem har egentlig rett her er det biljournalistene eller kundene som faktisk kjøper bilen som vet best ? Sammenligner man den med sine samtids konkurenter, CRV, Forester, Rav4 og X trail så var faktisk Outlander et strå hvassere med sin PEHV ladbar hybrid om enn plasten inni hørtes litt billigere ut når hvis man satte seg til og absolutt må sitte å banke på den.

Mvh Kviasen

Nja er vel ikke helt retferdig å sette en X5 og en Outlander opp mot hverandre det blir rått parti som selvfølgelig sistnevnte taper. Derimot er Outlander en bil uten egentlige svakheter og leverer greit på de fleste punkter og kunne like gjerne hatt navnet Allrounder da den har et bein i alle leirer. I flere biltester blir det bemerket material kvalitet, litt mye støy samt noen slenger om utseende Men hvem har egentlig rett her er det biljournalistene eller kundene som faktisk kjøper bilen som vet best ? Sammenligner man den med sine samtids konkurenter, CRV, Forester, Rav4 og X trail så var faktisk Outlander et strå hvassere med sin PEHV PHEV ladbar hybrid om enn plasten inni hørtes litt billigere ut hvis man absolutt må sitte å banke på den.

Mvh Kviasen