Revisjonshistorikk [tilbake]

Legg til at registerreimer normalt sett også er anbefalt skiftet på tid.....en slik reim holder ikke forever, selv en kevlar-reim har en "best-før" dato. Tipper Kamerat K våkner med et skrik utpå natta og kommer på at han glemte denne greia med antall år her :-) Han er det reneste oppslagsverket på sånne ting, jeg har i farta bare tallet "5" for 5 år alternativt 90/120.000 km for registerreimskifte på min f.d Passat 1.9 TDI i hodet.

Ellers finnes det også motorer der produsenten til tider har anbefalt "inspeksjon" av reima sånn og sånn, bla var det en periode slike "mellominspeksjoner" på min kjære Passat, men det gikk man bort fra når man fant ut at det faktisk var lurt å skifte STRAMMEHJULET samtidig med reima, det løste et tidlig problem med disse motorene. Ellers e rjo "inspeksjon" av en reim bop-bop, man kan "se" alt og ingenting...man kan mao IKKE "inspisere" reima på din bil og si at den holder i 10 år til.

Jeg tenker jo at 9 år uansett er en ganske anstendig alder for en reim, ja, det kan hende Ford har en spesielt sterk og god reim, men igjen, det kommer nok Kamerat K tilbake til. Husk eventuelt å få skiftet strammehjul samtidig! Lykke til!

Antall visninger