Revisjonshistorikk [tilbake]

Hei Frank Først og fremst skipper du Q5 den er slettes ikke en stor bil. Har nok ikke vært de store problemene med Q7 men alder og kjørelengde gjør jo at du kan begynne å tenke på vanlige slite deler men er jo mer eller mindre normalt på alle biler. Audi fikk nok litt kritikk fordi Q7 minnet mest om en oppblåst A6 i julegris innpakning men design betyr ikke allverdens for alle av oss. Har likevel et par forslag som jeg mener er vel så gode: Bmx X5 denner kjører bedre og ser mere proposonert ut og koster omtrent det samme og har ingen spesielle svakheter. Vw Touareg er en Q7 i litt annen innpakning men er en vel så bra bil og svært påkostet og ufortjent glemt bil med et fantastisk 4 hjuls drift system.

Var et par muligheter jeg listet opp her men vil du ha Audi så kjøper du Audi helt feil blir det likevel ikke men kost på deg en Naf test så er du sikker.

Mvh Kviasen

Hei Frank Først og fremst skipper du Q5 den er slettes ikke en stor bil. Har nok ikke vært de store problemene med Q7 men alder og kjørelengde gjør jo at du kan begynne å tenke på vanlige slite deler men er jo mer eller mindre normalt på alle biler. Audi fikk nok litt kritikk fordi Q7 minnet mest om en oppblåst A6 i julegris innpakning men design betyr ikke allverdens for alle av oss. Har likevel et par forslag som jeg mener er vel så gode: Bmx X5 denner kjører bedre og ser mere proposonert ut og koster omtrent det samme og har ingen spesielle svakheter. Vw Touareg er en Q7 i litt annen innpakning men er en vel så bra bil og svært påkostet og ufortjent glemt bil med et fantastisk 4 hjuls drift system.system. Touareg og Bmw må du velge nyere enn 2007 da de begge kom i oppgraderte versjoner

Var et par muligheter jeg listet opp her men vil du ha Audi så kjøper du Audi helt feil blir det likevel ikke men kost på deg en Naf test så er du sikker.

Mvh Kviasen

Hei Frank Først og fremst skipper du Q5 den er slettes ikke en stor bil. Har nok ikke vært de store problemene med Q7 men alder og kjørelengde gjør jo at du kan begynne å tenke på vanlige slite deler men er jo mer eller mindre normalt på alle biler. Noen problemer med luftstyrings motorene bak dashbordet var det på de tidlige utgavene så sjekk dette. Audi fikk nok litt kritikk fordi Q7 minnet mest om en oppblåst A6 i julegris innpakning men design betyr ikke allverdens for alle av oss. Har likevel et par forslag som jeg mener er vel så gode: Bmx X5 denner kjører bedre og ser mere proposonert ut og koster omtrent det samme og har ingen spesielle svakheter. Vw Touareg er en Q7 i litt annen innpakning men er en vel så bra bil og svært påkostet og ufortjent glemt bil med et fantastisk 4 hjuls drift system. system, regulerbar liftfjæring og diffsperrer så er en superkomfortabel bil med seriøs fremkommelighet 3,0 TDI er den samme som i Q7. Touareg og Bmw må du velge nyere enn 2007 da de begge kom i oppgraderte versjoner

Var et par muligheter jeg listet opp her men vil du ha Audi så kjøper du Audi helt feil blir det likevel ikke men kost på deg en Naf test så er du sikker.

Mvh Kviasen

Hei Frank Først og fremst skipper du Q5 den er slettes ikke en stor bil. Har nok ikke vært de store problemene med Q7 men alder og kjørelengde gjør jo at du kan begynne å tenke på vanlige slite deler men er jo mer eller mindre normalt på alle biler. Noen problemer med luftstyrings motorene bak dashbordet var det på de tidlige utgavene så sjekk dette. Audi fikk nok litt kritikk fordi Q7 minnet mest om en oppblåst A6 i julegris innpakning men design betyr ikke allverdens for alle av oss. Har likevel et par forslag som jeg mener er vel så gode: Bmx X5 denner kjører bedre og ser mere proposonert ut og koster omtrent det samme og har ingen spesielle svakheter. Vw Touareg er en Q7 i litt annen innpakning men er en vel så bra bil og svært påkostet og ufortjent glemt bil med et fantastisk 4 hjuls drift system, regulerbar liftfjæring og diffsperrer så er en superkomfortabel bil med seriøs fremkommelighet 3,0 TDI er den samme som i Q7. Touareg og Bmw må du velge nyere enn 2007 da de begge kom i oppgraderte versjonerversjoner Obs holdt nesten på å glemme Lexus Rx 450 dette er bilen som kommer til å vare et stykke inn i neste istid, har et lydanlegg som er verdt prisen alene og er så lydløs at du lurer på om du i det hele tatt kjører i en bil og best av alt den koster ikke mere enn de som er nevnt ovenfor.

Var bare et par muligheter jeg listet opp her men vil du ha Audi så kjøper du Audi helt feil blir det likevel ikke men kost på deg en Naf test så er du sikker.

Mvh Kviasen

Hei Frank Først og fremst skipper du Q5 den er slettes ikke en stor bil. Har nok ikke vært de store problemene med Q7 men alder og kjørelengde gjør jo at du kan begynne å tenke på vanlige slite deler men er jo mer eller mindre normalt på alle biler. Noen problemer med luftstyrings motorene bak dashbordet var det på de tidlige utgavene så sjekk dette. Audi fikk nok litt kritikk fordi Q7 minnet mest om en oppblåst A6 i julegris innpakning men design betyr ikke allverdens for alle av oss. Har likevel et par forslag som jeg mener er vel så gode: Bmx X5 denner kjører bedre og ser mere proposonert ut og koster omtrent det samme og har ingen spesielle svakheter. Vw Touareg er en Q7 i litt annen innpakning men er en vel så bra bil og svært påkostet og ufortjent glemt bil med et fantastisk 4 hjuls drift system, regulerbar liftfjæring og diffsperrer så er en superkomfortabel bil med seriøs fremkommelighet 3,0 TDI er den samme som i Q7. Touareg og Bmw må du velge nyere enn 2007 da de begge kom i oppgraderte versjoner Obs holdt nesten på å glemme Lexus Rx 450 dette er bilen som kommer til å vare et stykke inn i neste istid, har et lydanlegg som er verdt prisen alene og er så lydløs at du lurer på om du i det hele tatt kjører i en bil og best av alt den koster ikke mere enn de som er nevnt ovenfor.

Var bare et par muligheter jeg listet opp her men vil du ha Audi så kjøper du Audi helt feil blir det likevel ikke men kost på deg en Naf test så er du sikker.sikker og for all del hvis ikke onkelen din heter Røkke til etternavns så velg diesel motoren and drivstoff utgifter.

Mvh Kviasen

Antall visninger