Revisjonshistorikk [tilbake]

Hei Er nok ikke slik at kvinner blir tatt mindre seriøst der kan du ta det helt med ro. det er nok mest måten vi kommuniserer mellom kjønnene på som sikkert kan lede til noen missforståelser altså hvordan ting legge frem. Uansett så høres det jo leit ut med alle de lydene du har fra bremsene en prøvetur av en mekaniker hos Motsubishi bør lett først og fremst avdekke at det er ikke som det skal vøre og hva kan vi gjøre for å rette på det. Bremseklosser er ikke umder garanti så er riktig at du må betale for de og at de tilbyr rabbatert pris er jo en gest for å imøtekomme deg. Klosser er bare umder garanti hvis de fks løsner i limet, sprekker eller på annen måte viser tegn til produksjons feil. Det du sier om belegg på skiver eller klosser er ikke Mitsubishi sin feil det er eventuelt fra saltsørpe som tar seg inn på skivene og er et ikke helt ukjent problem men heller ikke så vanlig da bremseskivene er ganske så godt beskyttet for direkte sprut da det er uheldig når skivene er varme og kan slå seg. Tror nesten du må si ja til dealen med nye klosser og eventuellt glideskinnene klossene løper i det er faktisk ikke så mye mere de kan gjøre for deg her. Outlanderen til kona hadde dette på bakbremsene men nye klosser gjorde susen her men var jo irriterende når det sto på og er helt som du sier at når man bremser så forsvinner det en liten stund men kommer raskt tilbake.

Mvh Kviasen

Hei Er nok ikke slik at kvinner blir tatt mindre seriøst der kan du ta det helt med ro. det er nok mest måten vi kommuniserer mellom kjønnene på som sikkert kan lede til noen missforståelser altså hvordan ting legge legges frem. Uansett så høres det jo leit ut med alle de lydene du har fra bremsene en prøvetur av en mekaniker hos Motsubishi bør lett først og fremst avdekke at det er ikke som det skal vøre og hva kan vi gjøre for å rette på det. Bremseklosser er ikke umder garanti så er riktig at du må betale for de og at de tilbyr rabbatert pris er jo en gest for å imøtekomme deg. Klosser er bare umder garanti hvis de fks løsner i limet, sprekker eller på annen måte viser tegn til produksjons feil. Det du sier om belegg på skiver eller klosser er ikke Mitsubishi sin feil det er eventuelt fra saltsørpe som tar seg inn på skivene og er et ikke helt ukjent problem men heller ikke så vanlig da bremseskivene er ganske så godt beskyttet for direkte sprut da det er uheldig når skivene er varme og kan slå seg. Tror nesten du må si ja til dealen med nye klosser og eventuellt glideskinnene klossene løper i det er faktisk ikke så mye mere de kan gjøre for deg her. Outlanderen til kona hadde dette på bakbremsene men nye klosser gjorde susen her men var jo irriterende når det sto på og er helt som du sier at når man bremser så forsvinner det en liten stund men kommer raskt tilbake.

Mvh Kviasen

Hei Er nok ikke slik at kvinner blir tatt mindre seriøst der kan du ta det helt med ro. det er nok mest måten vi kommuniserer mellom kjønnene på som sikkert kan lede til noen missforståelser altså hvordan ting legges frem. Uansett så høres det jo leit ut med alle de lydene du har fra bremsene en prøvetur av en mekaniker hos Motsubishi bør lett først og fremst avdekke at det er ikke som det skal vøre og hva kan vi gjøre for å rette på det. Bremseklosser er ikke umder under garanti så er riktig at du må betale for de og at de tilbyr rabbatert pris er jo en gest for å imøtekomme deg. Klosser er bare umder garanti hvis de fks løsner i limet, sprekker eller på annen måte viser tegn til produksjons feil. Det du sier om belegg på skiver eller klosser er ikke Mitsubishi sin feil det er eventuelt fra saltsørpe som tar seg inn på skivene og er et ikke helt ukjent problem men heller ikke så vanlig da bremseskivene er ganske så godt beskyttet for direkte sprut da det er uheldig når skivene er varme og kan slå seg. Tror nesten du må si ja til dealen med nye klosser og eventuellt glideskinnene klossene løper i det er faktisk ikke så mye mere de kan gjøre for deg her. Outlanderen til kona hadde dette på bakbremsene men nye klosser gjorde susen her men var jo irriterende når det sto på og er helt som du sier at når man bremser så forsvinner det en liten stund men kommer raskt tilbake.

Mvh Kviasen

Hei Er nok ikke slik at kvinner blir tatt mindre seriøst der kan du ta det helt med ro. det er nok mest måten vi kommuniserer mellom kjønnene på som sikkert kan lede til noen missforståelser altså hvordan ting legges frem. Uansett så høres det jo leit ut med alle de lydene du har fra bremsene en prøvetur av en mekaniker hos Motsubishi Mitsubishi bør lett først og fremst avdekke at det er ikke som det skal vøre være og hva kan vi gjøre for å rette på det. Bremseklosser er ikke under garanti så er riktig at du må betale for de og at de tilbyr rabbatert pris er jo en gest for å imøtekomme deg. Klosser er bare umder under garanti hvis de fks løsner i limet, sprekker eller på annen måte viser tegn til produksjons feil. Det du sier om belegg på skiver eller klosser er ikke Mitsubishi sin feil det er eventuelt fra saltsørpe som tar seg inn på skivene og er et ikke helt ukjent problem men heller ikke så vanlig da bremseskivene er ganske så godt beskyttet for direkte sprut da det er uheldig når skivene er varme og kan slå seg. Tror nesten du må si ja til dealen med nye klosser og eventuellt glideskinnene klossene løper i det er faktisk ikke så mye mere de kan gjøre for deg her. Outlanderen til kona hadde dette på bakbremsene men nye klosser gjorde susen her men var jo irriterende når det sto på og er helt som du sier at når man bremser så forsvinner det en liten stund men kommer raskt tilbake.

Mvh Kviasen

Antall visninger