Revisjonshistorikk [tilbake]

Noen setter inn et kn luftfilter som gir litt bedre lyd ellers er nok ikke mulighetene allverdens på eksos siden da det vil kreve inngripen i bilens utslipps nivå som Norulf nevner. Er nok noen bakre potter man kan sette på for å friske opp lyden og som ti log med er lovlig både i antall db og påvirking av utslipp. Ebay er en markedsplass der slike ting selges så ta en titt på utvalget men ikke regn med at den vil høres ut som en v8 fra 70 tallets bilfilmer da fks partikkelfilter og katalysator ogs er effektive lyd dempere.

Mvh Kviasen

Noen setter inn et kn luftfilter som gir litt bedre lyd ellers er nok ikke mulighetene allverdens på eksos siden da det vil kreve inngripen i bilens utslipps nivå som Norulf nevner. Er nok noen bakre potter man kan sette på for å friske opp lyden og som ti log til og med er lovlig både i antall db og påvirking av utslipp. Ebay er en markedsplass der slike ting selges så ta en titt på utvalget men ikke regn med at den vil høres ut som en v8 fra 70 tallets bilfilmer da fks partikkelfilter og katalysator ogs er effektive lyd dempere.

Mvh Kviasen

Noen setter inn et kn luftfilter som gir litt bedre lyd ellers er nok ikke mulighetene allverdens på eksos siden da det vil kreve inngripen i bilens utslipps nivå som Norulf nevner. Er nok noen bakre potter man kan sette på for å friske opp lyden og som til og med er lovlig både i antall db og påvirking av utslipp. Ebay er en markedsplass der slike ting selges så ta en titt på utvalget men ikke regn med at den vil høres ut som en v8 fra 70 tallets bilfilmer da fks partikkelfilter og katalysator ogs også er effektive lyd dempere.

Mvh Kviasen

Antall visninger