Revisjonshistorikk [tilbake]

Hei Du kan selvfølgelig være heldig men ville trolig avstått, skulle kjøpe en brukt Bmw kjøreskolebil til datteren min men reiste derifra uten bil. Var generelt ikke spesielt godt tatt vare på og ar preg av som vanlig med bruktbiler der ute at den hadde hatt mange sjøfører og forskjellige kjøreskole lærere som disponerte samme bil og ble da ikke noen personlig weierskap til den og resultetet ble deretter. Er det i jungelen der ute en kjøreskolelærer som har hatt ansvar for den hele tiden og kanskje til og med har hatt interesse for bil og oppfølging kan den kan det bære en riktig så bra bil men så var det det med å finne den da.

Mvh Kviasen

Hei Du kan selvfølgelig være heldig men ville trolig avstått, skulle kjøpe en brukt Bmw kjøreskolebil til datteren min men reiste derifra uten bil. Var generelt ikke spesielt godt tatt vare på og ar bar preg av som vanlig med bruktbiler der ute at den hadde hatt mange sjøfører og forskjellige kjøreskole lærere som disponerte samme bil og ble da ikke noen personlig weierskap til den og resultetet ble deretter. Er det i jungelen der ute en kjøreskolelærer som har hatt ansvar for den hele tiden og kanskje til og med har hatt interesse for bil og oppfølging kan den kan det bære en riktig så bra bil men så var det det med å finne den da.

Mvh Kviasen

Hei Du kan selvfølgelig være heldig men ville trolig avstått, skulle kjøpe en brukt Bmw kjøreskolebil til datteren min men reiste derifra uten bil. Var generelt ikke spesielt godt tatt vare på og bar preg av som vanlig med bruktbiler der ute at den hadde hatt mange sjøfører og forskjellige kjøreskole lærere som disponerte samme bil og ble da ikke noen personlig weierskap eierskap til den og resultetet ble deretter. Er det i jungelen der ute en kjøreskolelærer som har hatt ansvar for den hele tiden og kanskje til og med har hatt interesse for bil og oppfølging kan den kan det bære en riktig så bra bil men så var det det med å finne den da.

Mvh Kviasen

Hei Du kan selvfølgelig være heldig men ville trolig avstått, skulle kjøpe en brukt Bmw kjøreskolebil til datteren min men reiste derifra uten bil. Var generelt ikke spesielt godt tatt vare på og bar preg av som vanlig med bruktbiler der ute at den hadde hatt mange sjøfører og forskjellige kjøreskole lærere som disponerte samme bil og ble da ikke noen personlig eierskap til den og resultetet ble deretter. Er det i jungelen der ute en kjøreskolelærer som har hatt ansvar for den hele tiden og kanskje til og med har hatt interesse for bil og oppfølging kan den kan det bære være en riktig så bra bil men så var det det med å finne den da.

Mvh Kviasen

Antall visninger