Revisjonshistorikk [tilbake]

Hei Først og fremst så skal du styre unna 1,8 liter dieselen som er en Ford egenproduksjon, de andre motorene er Peugot, Citroeng eller Psa som de kalles og er trolig verdens beste diesel motorer. S Max med 1,6 l Tdci 116 hk blir nok knapt for den mann, kone, hund barn samt nødvendig utstyrs pakken du kommer til å dra rundt med. 2,0 140 hk tdci er nok det fornuftige valget og du får lett en slik for dine 160 000 kr, har den fulgt servicer så er det ikke spesielt mye å bekymre seg med.

Mvh Kviasen

Hei Først og fremst så skal du styre unna 1,8 liter dieselen som er en Ford egenproduksjon, de andre motorene er Peugot, Citroeng Citroen eller Psa som de kalles og er trolig verdens beste diesel motorer. S Max med 1,6 l Tdci 116 hk blir nok knapt for den mann, kone, hund barn samt nødvendig utstyrs pakken du kommer til å dra rundt med. 2,0 140 hk tdci er nok det fornuftige valget og du får lett en slik for dine 160 000 kr, har den fulgt servicer så er det ikke spesielt mye å bekymre seg med.

Mvh Kviasen

Hei Først og fremst så skal du styre unna 1,8 liter dieselen som er en Ford egenproduksjon, egenproduksjon men uansett så forsvant den ca i 2011 så blir ikke problem for deg da din S Max eller Galaxy blir nyere enn dette, de andre motorene er Peugot, Citroen eller Psa som de kalles og er trolig verdens beste diesel motorer. motorer(Norulf har sikkert et eller annet å tilegge omdette). S Max med 1,6 l Tdci 116 hk blir nok knapt for den mann, kone, hund barn samt nødvendig utstyrs pakken komstellasjonen du kommer til å dra rundt med. 2,0 140 hk tdci er nok det fornuftige valget og du får lett en slik for dine 160 000 kr, har den fulgt servicer så er det ikke spesielt mye å bekymre seg med.

Mvh Kviasen