Revisjonshistorikk [tilbake]

Hei Ja vi var jo på vei en gang da Per G Gyllenhammer sa nei til at Norge fikk dele Volvo i bytte mot Norsk olje noe de trolig angret på en stund he he. Det var en nisje vi kunne fylt hadde vi bare hatt grundere til å øyne sjansen nemelig elbil men den nisjen tettet Elon Musk ganske så greit. Men så kommer vi nok til kjernen som Norulf nevner og det er politikken rundt det å få til noe slikt i Norge og vet ikke engang om Elon Musk hadde greid den biffen. Troll bilen ble forsøkt startet produksjon men ble politisk også for vanskelig da Nikita Krutsjov og Norske politikere heller fant ut at vi skulle importere og selge Russisk produserte biler i bytte mot at de kjøpte fisk av oss så fikk tilatelse til å selge 15 biler men bare 4 ble produsert. For å si det sånn må nok far din være enda et strå hvassere enn Røkke hvis man skal bli en internasjonal storspiller men trøst deg med at det fortsatt kan være mulig å lage superbiler som fks kønigsegg i små serier men du bør kanskje få noen forhånds bestillinger før du går igang.

Mvh Kviasen

Hei Ja vi var jo på vei en gang da Per G Gyllenhammer sa nei til at Norge fikk dele Volvo i bytte mot Norsk olje noe de trolig angret på en stund he he. Det var en nisje vi kunne fylt hadde vi bare hatt grundere til å øyne sjansen nemelig elbil men den nisjen tettet Elon Musk ganske så greit. Men så kommer vi nok til kjernen som Norulf nevner og det er politikken rundt det å få til noe slikt i Norge og vet ikke engang om Elon Musk hadde greid den biffen. Troll bilen ble forsøkt startet produksjon men ble politisk også for vanskelig da Nikita Krutsjov og Norske politikere heller fant ut at vi skulle importere og selge Russisk produserte biler i bytte mot at de kjøpte fisk av oss så fikk tilatelse til å selge 15 biler men bare 4 ble produsert. For å si det sånn må nok far din være enda et strå hvassere enn Røkke hvis man skal bli en internasjonal storspiller på li je med Audi og Bmw men trøst deg med at det fortsatt kan være mulig å lage superbiler som fks kønigsegg i små serier men du bør kanskje få noen forhånds bestillinger før du går igang.

Mvh Kviasen

Hei Ja vi var jo på vei en gang da Per G Gyllenhammer sa nei til at Norge fikk dele Volvo i bytte mot Norsk olje noe de trolig angret på en stund he he. Det var en nisje vi kunne fylt hadde vi bare hatt grundere til å øyne sjansen nemelig elbil men den nisjen tettet Elon Musk ganske så greit. Men så kommer vi nok til kjernen som Norulf nevner og det er politikken rundt det å få til noe slikt i Norge og vet ikke engang om Elon Musk hadde greid den biffen. Troll bilen ble forsøkt startet produksjon men ble politisk også for vanskelig da Nikita Krutsjov og Norske politikere heller fant ut at vi skulle importere og selge Russisk produserte biler i bytte mot at de kjøpte fisk av oss så fikk tilatelse til å selge 15 biler men bare 4 ble produsert. For å si det sånn må nok far din være enda et strå hvassere enn Røkke hvis man skal bli en internasjonal storspiller på li je linje med Audi og Bmw men trøst deg med at det fortsatt kan være mulig å lage superbiler som fks kønigsegg i små serier men du bør kanskje få noen forhånds bestillinger før du går igang.

Mvh Kviasen

Antall visninger