Revisjonshistorikk [tilbake]

Heisann! Dette er alle gamle biler som er 20 år eller mer. Det vil si biler som har levd et langt liv og som trolig også har gått langt – om du nikke klarer å lete opp et eksemplar med lav kilometerstand.

Tidligere eiere er alltid bilens verste fiende. Så om du tenker som fin-bil, eller hobby bil så tenker jeg at det viktigste her er å lete opp det beste eksemplaret du klarer å finne. Og at det er viktigere enn merke, om du ikke har noen spesielle merke-preferanser, da. De fleste av oss har jo det. Mage er også opphengt i å få størst mulig motor og mest mulig utstyr på kjøpet også. Klarer man å leve med middels utstyrsnivå og en motor midt på treet kan man gjøre gode kjøp.

Alle disse er, eller var, fine og gode biler.

Men tiden setter som regel spor. Til dels dype. Så en skikkelig grundig sjekk er veldig viktig aller helst på en løftebukk slik at, man får sett bilene under også. Særlig rust er det absolutt viktigste å sjekke. Det er både dyrt og tidkrevende å fikse opp i. Ellers tror jeg urørte, komplette originalbiler det det beste her framfor biler som er ombygde og modifisert på ulike måter.

Alt må sjekkes, fra bremser og forstilling og hjuloppheng til alle elektriske funksjoner. Helt og pent interiør er et «must».

Ønsker deg lykke til med biljakten!

Antall visninger