Revisjonshistorikk [tilbake]

Bra forslag fra Norulf her men drister meg til å dra frem Land Rover igjen, har dere hus og hjem belånt til pipa og vel så det og har våkenetter for hvordan man skal få til økonomien fra dag til dag så ville jeg hørt på fruen og avstått fordi alt hun har hørt er sant samt sikkert noe mere også som er blitt avglemt. Har du derimot god økonomi der et verkstedbesøk eller 2 bare er en pølse i slaktetiden så ville jeg nok tenkt meg om en gang til. Alle litt finere mødre nedover i europa kjører barna sine i barnehagen og til skolen i en Range Rover Evoque og det som er enda mer utrolig er at de dyreste Range Roverene til 3 millioner er de som blir solgt først, verkstedregninger er trolig det siste de tenker på når de kjøper. Vi nærmer oss kanskje kjernen her og man kan jo spørre seg hvorfor de dyreste klokke produsentene ikke har kapasitet til å dekke etterspørselen når nå alle har mobil og kan se klokken bestandig?. Land Rover har et elendig rykte og har stadig måttet døpe om bilene sine fordi de har dårlig rykte i det eller det landet, likevel selges det stadig mer Land Rovere og facilitetene i Solihull klarer ikke å holde unna etterspørselen. Jeg har en Land Rover Discovery 3 og brukte 6 mnd på å få den i orden da den var rimelig neglisjert av forrige eier og det er ikke fordi jeg jobber sakte men fordi jeg plukket hele bilen i biter og byggde den opp igjen og helt riktig det er en hel masse biter når de ligger i lagevis i garasjen og man må manøvrere som en balett danser rundt i den mikroskopiske stien man har tilgode av plassen på garasje golvet. Og tenker du nå synes han sikkert Land Rover er noe dritt men neida nå er jeg bare enda mere knyttet til bilen men har skjenket forrige eier en og annen grrr tanke om at hvorfor fikset du ikke noe av dette etterhvert før du måtte la den gå for skrot pris og pengene er tapt likevel hadde du holdt den i orden så hadde du kanskje berget mye av pengene. Ja ja forrige eier om det men vær forbredt på å ta i et tak og se på litt Youtube filmer hvis du trenger veiledning i noe som må fikses de finnes det nok av over hele Youtube.

Mvh Kviasen

Bra forslag fra Norulf her men drister meg til å dra frem Land Rover igjen, har dere hus og hjem belånt til pipa og vel så det og har våkenetter for hvordan man skal få til økonomien fra dag til dag så ville jeg hørt på fruen og avstått fordi alt hun har hørt er sant samt sikkert noe mere også som er blitt avglemt. Har du derimot god økonomi der et verkstedbesøk eller 2 bare er en pølse i slaktetiden så ville jeg nok tenkt meg om en gang til. Alle litt finere mødre nedover i europa kjører barna sine i barnehagen og til skolen i en Range Rover Evoque og det som er enda mer utrolig er at de dyreste Range Roverene til 3 millioner er de som blir solgt først, verkstedregninger er trolig det siste de tenker på når de kjøper. Vi nærmer oss kanskje kjernen her og man kan jo spørre seg hvorfor de dyreste klokke produsentene ikke har kapasitet til å dekke etterspørselen når nå alle har mobil og kan se klokken bestandig?. Land Rover har et elendig rykte og har stadig måttet døpe om bilene sine fordi de har dårlig rykte i det eller det landet, likevel selges det stadig mer Land Rovere og facilitetene i Solihull klarer ikke å holde unna etterspørselen. Jeg har en Land Rover Discovery 3 og brukte 6 mnd på å få den i orden da den var rimelig neglisjert av forrige eier og det er ikke fordi jeg jobber sakte men fordi jeg plukket hele bilen i biter og byggde den opp igjen og helt riktig det er en hel masse biter når de ligger i lagevis i garasjen og man må manøvrere som en balett danser rundt i den mikroskopiske stien man har tilgode av plassen på garasje golvet. Og tenker du at han synes han sikkert Land Rover er noe dritt men neida nå er jeg bare enda mere knyttet til bilen men har skjenket forrige eier en og annen grrr tanke og et par passende fraser oppi hodet mitt om at hvorfor fikset du ikke noe av dette etterhvert før du måtte la den gå for skrot pris og pengene er tapt likevel hadde du holdt den i orden så hadde du kanskje berget mye av pengene. Ja ja forrige eier om det men vær forbredt på å ta i et tak og se på litt Youtube filmer hvis du trenger veiledning i noe som må fikses de finnes det nok av over hele Youtube.Youtube. Og så det er sagt en lakkstift til å flekke steinsprut med koster bare et par hundre kroner i orginal farge og man må ikke nente til den er blitt stor som en femmer da er det for sent å slafse på noe maling for å desperat prøve å skjule årelang misskjøtsel.

Mvh Kviasen

Bra forslag fra Norulf her men drister meg til å dra frem Land Rover igjen, har dere hus og hjem belånt til pipa og vel så det og har våkenetter for hvordan man skal få til økonomien fra dag til dag så ville jeg hørt på fruen og avstått fordi alt hun har hørt er sant samt sikkert noe mere også som er blitt avglemt. Har du derimot god økonomi der et verkstedbesøk eller 2 bare er en pølse i slaktetiden så ville jeg nok tenkt meg om en gang til. Alle litt finere mødre nedover i europa kjører barna sine i barnehagen og til skolen i en Range Rover Evoque og det som er enda mer utrolig er at de dyreste Range Roverene til 3 millioner er de som blir solgt først, verkstedregninger er trolig det siste de tenker på når de kjøper. Vi nærmer oss kanskje kjernen her og man kan jo spørre seg hvorfor de dyreste klokke produsentene ikke har kapasitet til å dekke etterspørselen når nå alle har mobil og kan se klokken bestandig?. Land Rover har et elendig rykte og har stadig måttet døpe om bilene sine fordi de har dårlig rykte i det eller det landet, likevel selges det stadig mer Land Rovere og facilitetene i Solihull klarer ikke å holde unna etterspørselen. Jeg har en Land Rover Discovery 3 og brukte 6 mnd på å få den i orden da den var rimelig neglisjert av forrige eier og det er ikke fordi jeg jobber sakte men fordi jeg plukket hele bilen i biter og byggde den opp igjen og helt riktig det er en hel masse biter når de ligger i lagevis i garasjen og man må manøvrere som en balett danser rundt i den mikroskopiske stien man har tilgode av plassen på garasje golvet. Nå tenker du at han synes sikkert Land Rover er noe dritt men neida nå er jeg bare enda mere knyttet til bilen men har skjenket forrige eier en og annen grrr tanke og et par passende fraser oppi hodet mitt om at hvorfor fikset du ikke noe av dette etterhvert før du måtte la den gå for skrot pris og pengene er tapt likevel hadde du holdt den i orden så hadde du kanskje berget mye av pengene. Ja ja forrige eier om det men vær forbredt på å ta i et tak og se på litt Youtube filmer hvis du trenger veiledning i noe som må fikses de finnes det nok av over hele Youtube. Og så det er sagt en lakkstift til å flekke steinsprut med koster bare et par hundre kroner i orginal farge og man må ikke nente vente til den er blitt stor som en femmer da er det for sent å slafse på noe maling for å desperat prøve å skjule årelang misskjøtsel.

Mvh Kviasen