Revisjonshistorikk [tilbake]

Tja....hvorfor ikke en Skoda Yeti med 4x4? Da får du mye og relativt ny bil for pengene, ja, du kan til og med ende opp med noen titusenlapper ekstra til fiskeutstyr :-) Skoda Octavia er også et knallbra alternativ, rett nok "bare" 14-15 cm bakkeklaring, et par cm mer på Scout-versjonen, men med korte overheng foran og bak...vel...om du ikke kommer frem med en Octavia, bør du ikke kjøre der!

Vær ops på at Octavia hadde et generasjonskifte høsten 2013. Den nye versjonen er en vesentlig bedre bil, med økt sikkerhet og enda bedre komfort. Bilene fra FØR generasjonskiftet er imidlertid gjennomgående rimeligere, da får du også her litt ekstra til fiskeutstyret. Og ja, det finnes jo også andre, rimelige firehjulstrekkere, som Nissan Quaskhai og Xtrail, men....be aware...det er en grunn til at eierne vil bli kvitt dem. Spesielt XTrail har mye til felles med Landrover anno 1955 mhp komfort og bruksegenskaper....sier ikke mer...men den er IKKE like pålitelig og grei å skru på.

Som sagt...Skoda...eller som Kamerat K anbefaler: CX5...om du vil ha Mazda. Ellers gjelder det som alltid ellers, grundig sjekk FØR kjøp, husk at også nyere biler ruster, uansett om vi snakker japs eller tsjekkisk tysker. Nå du finner en grei bil, kjør den direkte til understellsbehandling hos et velrenommert firma, og sørg for jevnlig etterbehandling. Da kan du, som planen er, ha mye glede av bilen i mange år fremover. Lykke til!