Revisjonshistorikk [tilbake]

Hei Per Som konkurrent til M3 og M5 drar jeg lett opp Porche familien, Lexus har også diverse godbiter som nok ikke står tilbake for de du nevner. Audi og Bmw eiere er som hund og katt så da ville jeg heller vent meg til de Snurre sprett tennene det er bare i en overgangsperiode snart venner du deg. Masse furore når Chris Bangeles herjet som verst i designavdelingen hos Bmw i et stykke 2000 tallet også men det gikk jo over og nå synes vi jo det er fint :-).

Mvh Kviasen

Hei Per Som konkurrent til M3 og M5 drar jeg lett opp Porche familien, Lexus har også diverse godbiter som nok ikke står tilbake for de du nevner. Audi og Bmw eiere er som hund og katt så da ville jeg heller vent meg til de Snurre sprett tennene det er bare i en overgangsperiode snart venner du deg. Masse furore når Chris Bangeles Bangele herjet som verst i designavdelingen hos Bmw i et stykke 2000 tallet også men det gikk jo over og nå synes vi jo det er fint :-).

Mvh Kviasen

Hei Per Som konkurrent til M3 og M5 drar jeg lett opp Porche familien, Lexus har også diverse godbiter som nok ikke står tilbake for de du nevner. Audi og Bmw eiere er som hund og katt så da ville jeg heller vent meg til de Snurre sprett tennene det er bare i en overgangsperiode snart venner du deg. Masse furore når Chris Bangele herjet som verst i designavdelingen hos Bmw i et stykke utover 2000 tallet også men det gikk jo over og nå synes vi jo det er fint :-).

Mvh Kviasen