Revisjonshistorikk [tilbake]

Hei Automatkassen på din mondeo er en Aisin 6 trinns girkasse og såkalt fillled for life og trenger ikke oljebytte likevel kan det nok være lurt å bytte oljen på den nå. Du må være 100% sikker på at verksted som utfører jobben har den riktige oljen her ellers kan det gjøre vondt verre, Så lenge alt girer fint nå skal det normalt holde med en såkalt Rover flushing dvs tappe av oljen, fylle på ny etter prosedyre for dette og så gjenta med å tappe av oljen og så ny prosedyre. Obs du trenger ikke å bytte filteret da kassen må splittes for dette og blir da altså en stor og kostbar operasjon.

Mvh Kviasen

Hei Automatkassen på din mondeo er en Aisin 6 trinns girkasse og såkalt fillled for life og trenger ikke oljebytte likevel kan det nok være lurt å bytte oljen på den nå. Du må være 100% sikker på at verksted som utfører jobben har den riktige oljen her ellers kan det gjøre vondt verre, Så lenge alt girer fint nå skal det normalt holde med en såkalt Rover flushing dvs tappe av oljen, fylle på ny etter prosedyre for dette og så gjenta med å tappe av oljen og så ny prosedyre. prosedyre 80 % av oljen skal nå være fornyet . Obs du trenger ikke å bytte filteret da kassen må splittes for dette og blir da altså en stor og kostbar operasjon.

Mvh Kviasen

Hei Automatkassen på din mondeo er en Aisin 6 trinns girkasse og såkalt fillled for life og trenger ikke oljebytte likevel kan det nok være lurt å bytte oljen på den nå. Du må være 100% sikker på at verksted som utfører jobben har den riktige oljen her og bruker riktig prosedyre ellers kan det gjøre vondt verre, Så lenge alt girer fint nå skal det normalt holde med en såkalt Rover flushing dvs tappe av oljen, fylle på ny etter prosedyre for dette og så gjenta med å tappe av oljen og så ny prosedyre 80 % av oljen skal nå være fornyet . Obs du trenger ikke å bytte filteret da kassen må splittes for dette og blir da altså en stor og kostbar operasjon.

Mvh Kviasen