Revisjonshistorikk [tilbake]

Hei Ja er man 2 som skal bestemme og ikke tenker helt likt så må det jo bli kompromisser der man drar frem de viktigste argumentene fra begge sider kanskje 2-3 stk og så handler man ut i fra det. Hvis farge felger og stasj ikke betyr så mye så ta skylapper på og fokuser på det andre dere blir enige om. Er prisen på 100 000 kr en grense så er jo det trolig første valg, dernest er det størrelse på bilen fks stasjonsvogn, 5 dørs eller sedan og så hvilken motorisering man bør velge fks diesel eller bensin som kommer inn samt størrelse på motor. Generell tilstand og evnentuelle garantier selger kan gi er også viktig for noen. Resten får nok bli en bonus og enige blir dere helt sikkert. Mine helt personlige tanker er nyest er best for pengene dere har tilgjengelig.

Mvh Kviasen

Hei Ja er man 2 som skal bestemme og ikke tenker helt likt så må det jo bli kompromisser der man drar frem de viktigste argumentene fra begge sider kanskje 2-3 stk og så handler man ut i fra det. Hvis farge felger og stasj ikke betyr så mye så ta skylapper på og fokuser på det andre dere blir enige om. Er prisen på 100 000 kr en grense så er jo det trolig første valg, dernest er det størrelse på bilen fks stasjonsvogn, 5 dørs eller sedan og så hvilken motorisering man bør velge fks diesel eller bensin som kommer inn samt størrelse på motor. Generell tilstand og evnentuelle garantier selger kan gi er også viktig for noen. Resten får nok bli en bonus og enige blir dere helt sikkert. Mine helt personlige tanker er nyest er best for pengene dere har tilgjengelig.tilgjengelig. Altså hvis det ikke er andre tungtveiende grunner som må ha begjær som jeg lider av så ville jeg heller motvillig kjøpt en 5 år gammel Kia enn en 10 år gammel Audi og ellers alt like for like.

Mvh Kviasen

Hei Ja er man 2 som skal bestemme og ikke tenker helt likt så må det jo bli kompromisser der man drar frem de viktigste argumentene fra begge sider kanskje 2-3 stk og så handler man ut i fra det. Hvis farge felger og stasj ikke betyr så mye så ta skylapper på og fokuser på det andre dere blir enige om. Er prisen på 100 000 kr en grense så er jo det trolig første valg, dernest er det størrelse på bilen fks stasjonsvogn, 5 dørs eller sedan og så hvilken motorisering man bør velge fks diesel eller bensin som kommer inn samt størrelse på motor. Generell tilstand og evnentuelle garantier selger kan gi er også viktig for noen. noen samt fulgt servicer og bilens km stand er jo klassikere her. Resten får nok bli en bonus og enige blir dere helt sikkert. Mine helt personlige tanker er nyest er best for pengene dere har tilgjengelig. Altså hvis det ikke er andre tungtveiende grunner som må ha begjær som jeg lider av så ville jeg heller motvillig kjøpt en 5 år gammel Kia enn en 10 år gammel Audi og ellers alt like for like.

Mvh Kviasen

Antall visninger