Revisjonshistorikk [tilbake]

Hei Virker som at det er noen følgefeil eller koder som kommer opp men at det opprinnelige problemet er fra injector eller diesel dyse nr 2; ser ut til at den her kanskje et elektrisk problem med en ledning som kanskje ligger til jord eller delvis kortslutning i spolen inne i dysen. Er det en slik feil kan det trekkes så mye strøm fra systemet at de andre sensorene ikke får sine minimum 5,5 volt og aller helst mere fordi de gir tilbake verdier som ikke henger på greip. Få tak i en brukt dyse og prøv først med den før du går videre.

Mvh Kviasen

Hei Virker som at det er noen følgefeil eller koder som kommer opp men at det opprinnelige problemet er fra injector eller diesel dyse nr 2; 2 ser ut til at den her kanskje er et elektrisk problem med og en ledning som kanskje ligger til jord eller delvis kortslutning i spolen inne i dysen. Er det en slik feil kan det trekkes så mye strøm fra systemet at de andre sensorene ikke får sine minimum 5,5 volt og aller helst mere fordi de gir tilbake verdier som ikke henger på greip. Få tak i en brukt dyse og prøv først med den før du går videre.

Mvh Kviasen

Hei Virker som at det er noen følgefeil eller koder som kommer opp men at det opprinnelige problemet er fra injector eller diesel dyse nr 2 ser ut til at den her kanskje er har et elektrisk problem med og en ledning som kanskje ligger til jord eller delvis kortslutning i spolen inne i dysen. Er det en slik feil kan det trekkes så mye strøm fra systemet at de andre sensorene ikke får sine minimum 5,5 volt og aller helst mere fordi de gir tilbake verdier som ikke henger på greip. Få tak i en brukt dyse og prøv først med den før du går videre.

Mvh Kviasen