Revisjonshistorikk [tilbake]

Heisann Martin! Ja, en alarm som begynner å ule på nattestid er ikke helt heldig. Hverken for dere eller naboene. Så dette må man forsøke å gjøre noe med selv om bilen begynner å trekke litt på årene.

Men dette tror jeg skal være både ganske kurant og rimelig å fikse opp i. VW og låsekasser fra denne tiden var ikke noen lykkelig kombinasjon. Det var en stor svakhet på disse bilene, men da primært på sidedørene. Her er det bakluka vi snakker om – om jeg forstår deg rett?

Om du er bitte-litte granne fingernem , så klarer du plukke ut låsen her. Det kan, i neste fall, hende at det er så enkelt som å få demontert den, rengjort den skikkelig og smurt den opp igjen på nytt med egnet smøremiddel, som ikke kleber og hvor støv og annen skitt fester seg. Slik som Norulf sier og tipser om.

Det kan være det som er problemet nå. At støv og skitt har gjør at mekanikken i låsen går tregt. Kanskje trenger den bare en justering også. Men det kan også være at den må skiftes på grunn av at den er slitt / ødelagt.

Dette er også en forholdsvis enkel sak og det kan jo også være at du klarer å få tak i denne brukt, hos en bilopphugger. Det står en del biler av denne typen der nå.

Om du føler at du har litt for mange tommeltotter for å gå løs på dette selv, så har du kanskje noen bekjente som er litt handy? Eller så er dette en kjapp jobb å gjøre for et verksted også. Så det skal ikke behøve å koste dere all verden.

Ønsker lykke til og en god sommer.

Antall visninger