Revisjonshistorikk [tilbake]

Hei Er ikke egentlig noe spørsmål i teksten din men regner med at du sikkert mener hva du bøt gjøre? Begynn med avlesning av feilkode, det har trolig med katalysator å gjøre eller O2 sensorer.. Hviis du må bytte katalysator så må du innhente en fast pris og vurdere om bilen er verdt det for deg, skal den snart på eu og du får en lang smørbrødsliste der så er kanskje tanken om nyere bil på sin plass. Men hvis feilen bare dukker opp hvert annet år så er det jo ikke kritisk men vil ikke pasere en eu kontroll med defekt katalysator.

Mvh Kviasen

Hei Er ikke egentlig noe spørsmål i teksten din men regner med at du sikkert mener hva du bøt gjøre? børgjøre? Begynn med avlesning av feilkode, det har trolig med katalysator å gjøre eller O2 sensorer.. Hviis du må bytte katalysator så må du innhente en fast pris og vurdere om bilen er verdt det for deg, skal den snart på eu og du får en lang smørbrødsliste der så er kanskje tanken om nyere bil på sin plass. Men hvis feilen bare dukker opp hvert annet år så er det jo ikke kritisk men vil ikke pasere en eu kontroll med defekt katalysator.

Mvh Kviasen

Hei Er ikke egentlig noe spørsmål i teksten din men regner med at du sikkert mener hva du børgjøre? bør gjøre? Begynn med avlesning av feilkode, det har trolig med katalysator å gjøre eller O2 sensorer.. Hviis du må bytte katalysator så må du innhente en fast pris og vurdere om bilen er verdt det for deg, skal den snart på eu og du får en lang smørbrødsliste der så er kanskje tanken om nyere bil på sin plass. Men hvis feilen bare dukker opp hvert annet år så er det jo ikke kritisk men vil ikke pasere en eu kontroll med defekt katalysator.

Mvh Kviasen

Antall visninger