Revisjonshistorikk [tilbake]

Nå trenger du vel ikke ta sorgene på forskudd, det er en stund til juli. Det springende punktet her er uansett ditt kontraktforhold til forhandler, spesifikt hva som står om levering og hvilke konsekvenser det eventuelt har for deg om du avbestiller på et gitt tidspunkt. Om dette ikke står i klartekst, bør du innhente et kvalifisert råd hos det være seg NAF eller Forbrukerrådet.

Dog ville jeg ikke brutt en kontrakt ene og alene fordi jeg måtte ta en service ved eventuell forsinkelse. Verken importør eller forhandler kan lastes for de ekstraordinære omstendighetene som har oppstått, og om du fremdeles ønsker deg en slik bil, er kostnadene ved en service på det som formodentlig er en bil du skal selge privat eller bytte inn hos Hyundai-forhandleren for en pølse i slaktetiden å regne. At du hadde "håpet å unngå" kostnadene ved en service, er så sin sak, men normalt sett medfører en nært forestående service, uansett om den er "stor" eller "liten", et trekk i det være seg innbyttepris eller salgspris. Jeg tenker at dersom du skal bytte inn bilen hos en Hyundai-forhandler, burde det gå an å gjøre en deal der du får en grei pris på servicen. Om du skal selge bilen privat? Vel, bruk et autorisert tredjepartsverksted i nærområdet og la dem ta jobben, er du heldig kommer du ned mot halve kostnaden vs merkeverkstedet.

Det gode for din del er jo at du har en feiende flott Golf som du kan kose deg med i ferien og frem til du får din nye bil! Win-win for alle, det gjelder å være løsningsorientert i disse ulvetider! Lykke ti, måtte du ha en smittefri og fortreffelig ferie!

Antall visninger