Revisjonshistorikk [tilbake]

Vel, smaken er som baken, jeg slutta vel å kjøre lastebil når jeg var rundt 30 :-) Ellers har du selvfølgelig et poeng, det finnes biler som matcher din malende beskrivelse, bla er det en trend med å hive på bokstaver som "R" eller "SPORT" og levere biler der man må være dverg for å komme inn i bilen....få plass i setene....og så videre. Med sånne biler knekker man også både deksler og bånnpanner når man møter en middels norsk fartsdump - skikkelig "Ferrari-følelse"!

Men det finnes faktisk greie kompromisser også :-) Jeg tenker jo at selvfølgelig, det kan være en stor glede og fryd med en svær Discovery, spesielt om man har svær garasje full av verktøy og har tilstrekkelig kompetanse og erfaring til å kunne glede seg over å ha en bil som er det reneste Kinder-egget: hobby og et feiende flott fremkomstmiddel i ett! Dog, alt med måte, jeg har nok litt mindre garasje enn deg, litt mindre verktøy og ikke minst, jeg har dessverre IKKE vært smart nok til å skaffe meg et fagbrev som mekaniker på veien, jeg er bare sånn passe selvlært. Da gjelder det å kjenne sin begrensing og satse på en litt enklere bil!

Jeg tenker at nettopp det å finne en bil man selv er fonrøyd med, er selve meningen med livet. Iallefall den delen av livet som har med "bil" å gjøre. Mer komplisert er det ikke, Og for å unngå å sitte med skjegget i postkassa og grine fordi bilen egentlig ikke passer til kroppen....hva er mer naturlig enn å legge ned mengder av tid i å finne en grei bil som man kan ha i år ut og år inn uten problemer? Altfor mange legger ned hundrevis av timer på å finne "den rette" mobiltelefonen eller andre duppeditter....men du og du.....de samme menneskene kjøper bil og bolig på impuls :-)

Antall visninger