Revisjonshistorikk [tilbake]

Hei Diderik En ting som vi lett glemmer er at en slik Chrysler Garand Yoyager er en billigbil i Usa kanskje bare drøye 20000 $ og da er perspektivet litt anderledes samt at verksted og delepriser er ganske så annderledes enn her på berget. Forventet levetid på en bil i Usa er også langt lavere enn vi forventer oss her. At disse så og si alltid dukker opp på topp av alle lister med flest feil er det ikke dermed sagt at alle opplever det samme og samme feilene, noen eiere kjører langt og uten nevneverdige problemer i mange år. At man kan si de har noen feil som går igjen vet jeg ikke helt mere er det vel at litt av hvert går i stykker hele tiden og må stadig på verksted. Tar du en god gjennomgang på bilen og ser til at alt fungerer og da mener jeg alt, vindusheiser, sentral lås alle dører, lys og ellers det som er montert i cupeen samt ser til at den girer greit samt går greit og har fulgt servicer kan den jo være noe for deg. Se til at alt sitter på plass og ikke er løsnet samt at seter og mekanismer til disse virker. Rust og lakk er en annen ting å se på. Er ikke allverdens konkurenter til disse mini van som de ofte kalles men noen finnes Og regner med at du har kikket på de som passer deg.

Mvh Kviasen

Hei Diderik En ting som vi lett glemmer er at en slik Chrysler Garand Yoyager er en billigbil i Usa kanskje bare drøye 20000 $ og da er perspektivet litt anderledes samt at verksted og delepriser er ganske så annderledes enn her på berget. Forventet levetid på en bil i Usa er også langt lavere enn vi forventer oss her. At disse så og si alltid dukker opp på topp av alle lister med flest feil er det ikke dermed sagt at alle opplever det samme og samme feilene, noen eiere kjører langt og uten nevneverdige problemer i mange år. At man kan si de har noen feil som går igjen vet jeg ikke helt mere er det vel at litt av hvert går i stykker hele tiden og må stadig på verksted. Tar du en god gjennomgang på bilen og ser til at alt fungerer og da mener jeg alt, vindusheiser, sentral lås alle dører, lys og ellers det som er montert i cupeen samt ser til at den girer greit samt går greit og har fulgt servicer kan den jo være noe for deg. Se til at alt sitter på plass og ikke er løsnet samt at seter og mekanismer til disse virker. Rust og lakk er en annen ting å se på. Er ikke allverdens konkurenter til disse mini van som de ofte kalles men noen finnes Og regner med at du har kikket på de som passer deg.deg. De er foresten rasende trivlige å kjøre og hva vet jeg kanskje å overnatte også. Håper du finner et greit eksemplar.

Mvh Kviasen

Hei Diderik En ting som vi lett glemmer er at en slik Chrysler Garand Yoyager er en billigbil i Usa kanskje bare drøye 20000 $ og da er perspektivet litt anderledes samt at verksted og delepriser er ganske så annderledes enn her på berget. Forventet levetid på en bil i Usa er også langt lavere enn vi forventer oss her. At disse så og si alltid dukker opp på topp av alle lister med flest feil er det ikke dermed sagt at alle opplever det samme og samme feilene, noen eiere kjører langt og uten nevneverdige problemer i mange år. At man kan si de har noen feil som går igjen vet jeg ikke helt mere er det vel at litt av hvert går i stykker hele tiden og må stadig på verksted. Tar du en god gjennomgang på bilen og ser til at alt fungerer og da mener jeg alt, vindusheiser, sentral lås alle dører, lys og ellers det som er montert i cupeen samt ser til at den girer greit samt går greit og har fulgt servicer kan den jo være noe for deg. Se til at alt sitter på plass og ikke er løsnet samt at seter og mekanismer til disse virker. Rust og lakk er en annen ting å se på. Er ikke allverdens konkurenter til disse mini van som de ofte kalles men noen finnes Og regner med at du har kikket på de som passer deg. De er foresten rasende trivlige å kjøre og hva vet jeg kanskje å overnatte i også. Håper du finner et greit eksemplar.

Mvh Kviasen

Hei Diderik En ting som vi lett glemmer er at en slik Chrysler Garand Grand Yoyager er en billigbil i Usa kanskje bare drøye 20000 $ og da er perspektivet litt anderledes samt at verksted og delepriser er ganske så annderledes enn her på berget. Forventet levetid på en bil i Usa er også langt lavere enn vi forventer oss her. At disse så og si alltid dukker opp på topp av alle lister med flest feil er det ikke dermed sagt at alle opplever det samme og samme feilene, noen eiere kjører langt og uten nevneverdige problemer i mange år. At man kan si de har noen feil som går igjen vet jeg ikke helt mere er det vel at litt av hvert går i stykker hele tiden og må stadig på verksted. Tar du en god gjennomgang på bilen og ser til at alt fungerer og da mener jeg alt, vindusheiser, sentral lås alle dører, lys og ellers det som er montert i cupeen samt ser til at den girer greit samt går greit og har fulgt servicer kan den jo være noe for deg. Se til at alt sitter på plass og ikke er løsnet samt at seter og mekanismer til disse virker. Rust og lakk er en annen ting å se på. Er ikke allverdens konkurenter til disse mini van som de ofte kalles men noen finnes Og regner med at du har kikket på de som passer deg. De er foresten rasende trivlige å kjøre og hva vet jeg kanskje å overnatte i også. Håper du finner et greit eksemplar.

Mvh Kviasen