Revisjonshistorikk [tilbake]

Nja...begrenset med stråling fra denne lamikken, men som vi vet, både 4G....5G og ikke minst blåtann stråler i vilden sky i et frekvensområde som er midt i blinken for å lage mykje moro! Det er ikke for ingenting at Østerike, den russiske føderasjon og et par nasjoner til har vesentlig strengere restriksjoner på plassering av basestasjoner for både mobilnettet og offentlig wi-fi! Om du er blant dem som er nervøs for stråling, antar jeg at du ikke har trådløst nett hjemme, slår av blåtann og wifi på telefonen din og sørger for at gjestene gjør det samme, gjerne slår telefonen helt av!

For ikke å forglemme at bruk av trådbundet headsett er en god måte å unngå å grille hjernen på. Dette er ikke tull, en smart-telefon har fysisk liten antenne og kompenserer dette med å gå ut med maks effekt så snart det er mer enn noen få hundre meter til nærmeste basestasjon. Og nei, jeg bruker kun en gammel, enkel telefon selv når jeg telefonerer...med trådbundet headsett!

Og har denne fjonge batteribilen som står bak leveggen oppdatering via trådløst internett i en eller nanen form....ja da sitter du de facto midt i et strålefelt...men som annen stråling avtar strålingen med kvadratet av avstanden. Og nei....leveggen demper IKKE denne strålingen i nevneverdig grad! Moralen må være at vi lever i fare hvor vi går, og det er viktigere enn noen gang å bruke hue og ta forholdsregler der man kan. Apropos....du har nok også den nye, smarte strømmåleren i huset, det er en slemming, men ikke i nærheten av like slem som ovenfornevnte: altså 4G / 5G!