Revisjonshistorikk [tilbake]

Oi, her kom det mange svar samtidig med enda flere kloke ord! Ellers kan man jo tilføye FØRSTE BUD ved kjøp av bruktbl...iuansett om det er engelske kvalitetsbiler eller whatever: STOL ALDRI PÅ EN BRUKTBILSELGER! Historikk, tilstandsrapport fra en objektiv tredjepart er mandatory, likeledes grundig "egensjekk" og prøvekjøring. Har man begrenset med kunnskap selv, tar man med en god venn....det er det hyggeligste av verden å ta med kameraten på et bilkjøp! Dette med RUST er en skål for seg....som Kamerat K forsåvidt er inne på....er det mange feil ellers, kan det også være kritisk rust på vei....så ops-ops!

The bottom line er likevel: kjøp ALDRI bil på fagre løfter, fin lakk og glattsleika selger som forsøker å gi inntrykk "verdens beste bil" som blir solgt i ettermiddag om du ikke kjøper NÅ! Det er da du går HJEM og sover på det....og er det den MINSTE grunn til å lukte ugler i måsan....gå videre, det er ikek rasjonering på biler! Rett nok er det langt mellom GODE eksemplarer av engelske biler...men det er bedre å lete litt lenger enn å bruke tiden i forbrukertvistutvalget osv i ettertid!

For ikke å snakke om å få ferien ødelagt. Så mye uflaks på en gang, måtte du få løst saken etterhvert og ha en best mulig ferie likevel!

Antall visninger