Revisjonshistorikk [tilbake]

JA, det dreier seg om å gjøre de RETTE tingene i rett rekkefølge! Her bør man mao unngå å tømme tanken og dieselfilteret til man har tatt prøver på foreskrevet vis....ref pkt 1 et støkke oppe her...sikre bevis. Som Kamerat K sier, hvordan prøven blir tatt er EKSTREMT viktig. Derav de to øvrige punktene i gullrekka nevnt innledningsvis: NAF og advokat....NAF bør kunne gi adekvate råd...og ikke minst, kunne rute deg til en advokat med rett kompetanse. Her snakker vi om både kunnskak om erstatningsrett generelt og motorskader spesielt. Er du NAF-medlem, hjelper det godt på, men i en sak som dette vil du sannsynligvis møte en viss grad av velvilje uansett. Dette med eventuell rettshjelpdsekning i din forsikring vil også en advokat kunne svare på, ellers er rundt en advokat-time inkludert i et NAF-medlemskap....høres ikke mye ut, men om du forbereder deg godt får du det du trenger for å vite om du har en sak eller ikke på den timen. Mye NAF-reklame her, både KNA og MA har tilsvarende tjenester, men har som vi vet, et atskillig mer begrenset fagmiljø å støtte seg til.

Mye NAF-reklame her, jeg har mine meniger om NAF, men et medlemskap uten veihjelp koster ikke stort, og denne "medlemsfordelen" med rask tilgang til løpende oppdatert informasjon om hvilke advokater som har spisskompetanse på dette med trafikk og erstatningsrett, er gull verdt.

JA, det dreier seg om å gjøre de RETTE tingene i rett rekkefølge! Her bør man mao unngå å tømme tanken og dieselfilteret til man har tatt prøver på foreskrevet vis....ref pkt 1 et støkke oppe her...sikre bevis. Som Kamerat K sier, hvordan prøven blir tatt er EKSTREMT viktig. Derav de to øvrige punktene i gullrekka nevnt innledningsvis: NAF og advokat....NAF bør kunne gi adekvate råd...og ikke minst, kunne rute deg til en advokat med rett kompetanse. Her snakker vi om både kunnskak om erstatningsrett generelt og motorskader spesielt. Er du NAF-medlem, hjelper det godt på, men i en sak som dette vil du sannsynligvis møte en viss grad av velvilje uansett. Dette med eventuell rettshjelpdsekning i din forsikring vil også en advokat kunne svare på, ellers er rundt en advokat-time inkludert i et NAF-medlemskap....høres ikke mye ut, men om du forbereder deg godt får du det du trenger for å vite om du har en sak eller ikke på den timen. Mye NAF-reklame her, Ellers har både KNA og MA har tilsvarende tjenester, rådgivning, men har som vi vet, et atskillig mer begrenset fagmiljø å støtte seg til.

Mye NAF-reklame her, jeg har mine meniger meninger om NAF, men et medlemskap uten veihjelp koster ikke stort, og denne "medlemsfordelen" med rask tilgang til løpende oppdatert informasjon om hvilke advokater som har spisskompetanse på dette med trafikk og erstatningsrett, er gull verdt.

JA, det dreier seg om å gjøre de RETTE tingene i rett rekkefølge! Her bør man mao unngå å tømme tanken og dieselfilteret til man har tatt prøver på foreskrevet vis....ref pkt 1 et støkke oppe her...sikre bevis. Som Kamerat K sier, hvordan prøven blir tatt er EKSTREMT viktig. Derav de to øvrige punktene i gullrekka nevnt innledningsvis: NAF og advokat....NAF bør kunne gi adekvate råd...og ikke minst, kunne rute deg til en advokat med rett kompetanse. Her snakker vi om både kunnskak om erstatningsrett generelt og motorskader spesielt. Er du NAF-medlem, hjelper det godt på, men i en sak som dette vil du sannsynligvis møte en viss grad av velvilje uansett. Dette med eventuell rettshjelpdsekning i din forsikring vil også en advokat kunne svare på, ellers er rundt en advokat-time inkludert i et NAF-medlemskap....høres ikke mye ut, men om du forbereder deg godt får du det du trenger for å vite om du har en sak eller ikke på den timen. Ellers har både KNA og MA tilsvarende rådgivning, men har som vi vet, et atskillig mer begrenset fagmiljø å støtte seg til.

Mye NAF-reklame her, jeg har mine meninger om NAF, men et medlemskap uten veihjelp koster ikke stort, og denne "medlemsfordelen" med rask tilgang til løpende oppdatert informasjon om hvilke advokater som har spisskompetanse på dette med trafikk og erstatningsrett, er gull verdt.

Antall visninger