Revisjonshistorikk [tilbake]

Det klare og entydige rådet til guttungen her....er styr unna! Å kjøpe bil ut fra hvor mye hormonene bobler av biler som dette, er reinspikka toskeskap og en sikker vei til personlig ruin og økonoomiske problemer som vil vare eiertiden ut og litt til. Ja, det er "kjedelig" å måtte avfinne seg med å kjøpe en annen bil, gjerne en helt vanlig familiebil som Skoda Octavia eller whatever, som bare går og går og går, men du og du, så mye fornuftigere det er! I ditt sted ville jeg konfrontert guttungen med brutale fakta, både økonomiske fakta og det faktum at vi fremdeles bor i det landet som har nest lavest gjennomsnittshastighet på veinettet i Europa. Joda, det finnes de som bare MÅ HA potente biler, det være seg for å sjekke damer eller miste førerkortet, eventuelt ende på sykehuset eller det som verre er, men til syvende og sist: de aller fleste guttunger kjører kun frem og tilbake til nærmeste pølsebu, gjerne frem og tilbake til den lokale rånestripa....det er da det er på tide å gjøre dem oppmerksom på at de skal fløtte hjemmefra en gang...og de kan IKKE bo i bilen!

Poenget? En Impreza er overprisa de luxe som bruktbil, og har som du forsåvidt antyder, mekaniske svakheter som ikke harmonerer med kjørestilen hos yngre sjåffører. Joda, Solberg har vunnet ditt og datt i rallysporten....da måååååååååååå det jo bare være en god bil? Nada....Solberg har et fabrikkteam med mekanikere og en bil som har svært lite med en 10 år gammel bruktbil å gjøre. Minn guttungen på hva kostnadsperspektivet var når motoren gikk til Jesus.......vil han virkelig fortsette å bruke alt han har av penger og litt til på en lekebil? Det er en grunn til at sånne biler har hatt mange eiere...en av dem er at det er rullende pengesluk av rang!

Bli voksen ville jeg sagt...gjerne også trua med at han må flytte hjemmefra om han skal fortsette med sånt tull! Du skriver ikke om han er i arbeid....man kommer like godt frem til og fra jobb med det være seg en sykkel eller en helt ordinær bil...da har man som regel penger til overs etterpå...det kommer en dag da guttungen muligens skal stifte familie...da er det VELDIG greit at ikke alt har medgått til leik og moro! I det hele tatt: hjelper ikke disse argumentene....riv ham i ørene og la ham fløtte ut!