Revisjonshistorikk [tilbake]

Hei Problemet er nok ikke demperene de er svært holdbare det er nok luftbelgene som eventuellt ikke er kraftige nok, ingeniørene bruker forskjellige metoder når de konstruerer disse alt etter vekt på bilen for å finne den rette balansen. Metoden er å kapsle belgen inn i et hylster av varierende dimensjon eller designe inn et magebelte på belgen, siers seg selv at hvis 750 kg er plassert ganske langt bak så blir det tungt for disse belgene. Vekt er viktig på en elbil nettopp på grunn av tung batteripakke så vekt må spares der det kan gjøres, men bilen er ikke først og fremst beregnet for å kjøre over fartsdumper så det blir nok alltid en gyllen middelvei.

Mvh Kviasen

Hei Problemet er nok ikke demperene de er svært holdbare det er nok luftbelgene som eventuellt ikke er kraftige nok, ingeniørene bruker forskjellige metoder når de konstruerer disse alt etter vekt på bilen for å finne den rette balansen. Metoden er å kapsle belgen inn i et hylster av varierende dimensjon eller designe inn et magebelte på belgen, siers sier seg selv at hvis 750 kg er plassert ganske langt bak så blir det tungt for disse belgene. Vekt er viktig på en elbil nettopp på grunn av tung batteripakke så vekt må spares der det kan gjøres, men bilen er ikke først og fremst beregnet for å kjøre over fartsdumper så det blir nok alltid en gyllen middelvei.

Mvh Kviasen

Hei Hei Tore Problemet er nok ikke demperene de er svært holdbare det er nok luftbelgene som eventuellt ikke er kraftige nok, ingeniørene bruker forskjellige metoder når de konstruerer disse alt etter vekt på bilen for å finne den rette balansen. Metoden er å kapsle belgen inn i et hylster av varierende dimensjon eller designe inn et magebelte på belgen, sier seg selv at hvis 750 kg er plassert ganske langt bak så blir det tungt for disse belgene. Vekt er viktig på en elbil nettopp på grunn av tung batteripakke så vekt må spares der det kan gjøres, men bilen er ikke først og fremst beregnet for å kjøre over fartsdumper så det blir nok alltid en gyllen middelvei.

Mvh Kviasen

Antall visninger