Revisjonshistorikk [tilbake]

Dette hørtes veldig rart ut. Du sier ikke noe om du har bensin eller diesel-motor, men uansett er ikke dette noe morsom opplevelse.

Er du helt sikker på at bilen har fulgt alle serviceintervaller og byttet det som de tilsier? Vet at mange bare bytter olje og kaller det for service, så går både drivstiffsfilter, luftfilter +++ tett. Hvorvidt du faktisk sjekket oljenivået på bilen før du kjøte den skriver du heller ikke noe om. Hvis det nesten ikke har vært olje på, holder jo ikke 1 liter i påfyll. Noe forbruk av olje skal jo bilen ha.

Har selv en 308 fra 2011 som har ruslet snart 140K. Den har vært fulgt opp med servicer etter intervall, og det har Aldri vært behov for noen reparasjoner uover dette.

I forhold til rettigheter ved bilkjøp stiller man ofte svakt, så sant ikke selgeren med overlegg har forsøkt å lure deg. Har du kjøpt den fra en merkeforhandler ville jeg likevel forsøkt å få bilen komplett utbedret, gjerne etter f.eks en Naf-test som kan si litt mer om bilens faktiske tilstand.

Lykke til!

Antall visninger