Revisjonshistorikk [tilbake]

Heisann! Dette er kule biler som jeg har veldig sansen for. Har sett litt etter en billig Wranger til meg selv på bruktmarkedet, men det er mange "vrak" der ute. I min prisklasse....

Men til spørsmålet ditt: Ja - jeg håper du har helt rett i dine antagelser. All teorien her tilsier jo at bilene må bli billigere. Jeg håper virkelig også at de blir det. Skulle gjerne sett flere Jeep langs veien.

Jeep har dessverre og også Norges mest "nedsnødde" importør. Der er det ikke mye sprut og fart for å si det pent. Har ikke fått noe informasjon derfra over hodet.

Absolutt ingenting om lanseringer, motoriseringer, tekniske data - eller langt mindre priser. Synd og skam. Hva med å skape litt blest om et kult produkt, og en sterk merkevare, som kommer og som kan løfte et labert salg til nye høyder? Men nei da. Det er tyst som i graven. Sender man en mail, så får man ikke svar. Det er bare trist.

Håper de klarer å skjerpe seg og å få tatt inn noen slike biler og klarer å motivere forhandlerne til å selge noen. Vi trenger noen litt mer enn Nissan Leaf og e-Golf på norske veier.

En gunstig priset Wrangler hadde vært gull - disse bilene bør absolutt ha livets rett!