Revisjonshistorikk [tilbake]

Hei Petter. Leit å høre at en ellers trofast kompis steller i stand så mye trøbbel. Skjønner godt at det er frustrerende.

Jeg lurer vel egentlig på en ting jeg, som kanskje kan være roten til det onde. Har bilen din partikkelfilter? Om den har – har dette blitt byttet? Kan godt være at feilen ligger der.

Men at Toyota tar tilbake en 10 år gammel bil som har gått 170.000 km kan du nok uansett bare glemme... Det de derimot kan gjøre er å ta mandagsbilen din i innbytte og gi deg en skikkelig "gutte-pris" på en enten en ny eller brukt bil. Det bør de kunne gjøre for å fortsatt ha deg som (fornøyd) kunde.

Det blir mitt råd. Sett deg rolig ned med en av selgerne og si det som du er. Du er møkk lei etter å ha vært ut og inn av verkstedet 100 ganger den siste tiden. Forklar at det har kostet både tid og penger. At nå vil du ikke ha bilen mer. At enten så må de komme opp med skikklig tilbud, eller så går du til en annen forhandler.

Har men i en periode opplevd mye kluss, så mister man til slutt både troen og tillitten til bilen. Og - ja, Toyota har også noen mandagsbiler innimellom. Men jeg tror også at det er lengre mellom mandagene i Toyota-kalenderen enn i de fleste andre kalendere.

Må bare få ønske lykke til!

Antall visninger