Revisjonshistorikk [tilbake]

Hei på deg!

Det er svært uvanlig at en airbag som ikke har vært i bruk må byttes. Den skal i utgangspunktet vare bilen bilens levetid. Veldig ofte når en airbag-lampe lyser så skyldes det dårlig kontakt eller andre omkringliggende årsaker.

At feilen ligger i selve airbagen har jeg nesten ikke hørt om før. Så dette er ikke vanlig. Men når det er sagt; nyere biler får mer og mer avansert utstyr og at noe av dette går i stykker innimellom må vi nok tross alt finne oss i.

Bilen din blir syv år nå og som du sier både nybilgaranti og fem års reklamasjonsfrist er for lengst utløpt. Det betyr at du nok må dekke dette selv.

Det er absolutt smart å gjøre noe med dette om man skulle være så uheldig å komme ut for en ulykke. Dessuten vi lysende airbag lampe gi mangel på neste EU-kontroll også.

Men jeg forstår at 10.000 kroner er nye penger. Men det går jo an å høre med forhandleren om en kulase her. Altså at men deler regningen. Du tar en del, forhandleren tar en del og importøren tar en del.

Dette er ikke noe man har krav på men en ren goodwill-greie. Hvor stor sjanser er for å få igjennom noe slik er vet jeg ikke, men det kan være verdt en forespørsel uansett.

Lykke til!

Antall visninger