Revisjonshistorikk [tilbake]

Hei du! Å kjøpe billig bil i priskassen 20 - 30.000 kroner er uansett risikosport.

Det er som du sier ofte 10 - 12 år gamle biler som har gått 150.000 kilometer minst. Ofte mer. Det sier seg selv at da kan hva som helst skje når som helst med en bil. Det er heller ikke vanskelig å se at dette sammenfaller dårlig med slunket student-budsjett, så det er ikke vanskelig å forstå din bekymring.

Både VW og Toyota er kurante og greie biler i utgangspunktet. Men det er også populære biler som menge ser etter og de er derfor kanskje ikke alltid de merkene som gir mest bil for pengene. Jeg tenker at det kanskje også kan være smart å vurdere de litt mer u-kurante merkene med tanke på å få mest mulig for minst mulig penger. Slik som for eksempel Mitsubishi, Nissan, KIa og Mazda - for å nevne noen.

Uansett merke så er nok det aller, aller viktigste å gjøre en så god mulig jobb på forhånd i forhold til en grundig teknisk sjekk av både bil og vedlikeholdshistorikk nøkkelen til suksess her.

Gjør man" leksene" sine her og finner en bil som er i god stand, som har god vedlikeholdshistorikk og er EU-godkjent så kan man få en doning som fint går en to - tre år uten de store ekstra kostnadene og få ett billig bilhold. Så det er fult mulig å bli lykkelig eier av en billig-bil også!

Det handler altså i stor grad om å ta seg tid til å lete opp en fin bil i god stand, og også litt om falks og ufaks.

Når det gjelder guiding så kan du jo bruke vår bruktbilbase til å lese om de forskjellige modellene og også når nye bilguide for å lese om eiernes egne meninger om de forskjellige bilemerkene og modellene. ' Ønsker deg lykke til med både skole og bilkjøp!