Revisjonshistorikk [tilbake]

Høres jo ut som om en ny eller nesten-ny Dacia Duster er tingen for deg...firehjusltrekk, konservativ bil uten for mye dill og dall...og lavt priset! Grei fremkommelighet, god bakkeklaring, grei motor, lavt forbruk. Et altetnativ er Skoda Yeti, det er også en enkel og grei bil med god fremkommelighet og lavt forbruk. Ny modell på vei, derved kan det skje ting med bruktprisene på forrige modell. Begge disse er uansett litt "iuglesett" i markedet, du får mao mye bil for pengene. Dårlige biler er det helt klart ikke!

Noe elektronikk kommer du ikke utenom, men begge de to over har egentlig gode, gjennomprøvde konstruksjoner. Et godt tips er å bruke et tredjepartsverksted med en mekaniker av den gamle skolen, om du ikke kan skru selv: f.ex vindusheiser kan ofte repares sånn at de holder...uten å bytte hele leamikken. Har gjort mye av det sjæl, en reparasjonshåndbok er en god investering uansett hvilken bil du velger! Og skulle du tenke japansk: se i retning av Subaru: konstant firehjulstrekk, virkelig bra greier på vinterføre...etter flres utsagn markeredets beste firehjulstrekk. En del elektronikk, men Subaru har gjennomgående god kvalitet.

Merker meg også at du kjører under seriøse vinterforhold. Da er det kun et dekkmerke som gjelder: Nokian Hakkapellitta. Som Freia Melkesjokolade, det er ingen over, ingen ved siden!

Antall visninger