Revisjonshistorikk [tilbake]

Ta en telefon til NAF for å være sikker....da får du oppdatert informasjon. Vi kjørte tidligere mye opp og ned til Spania året rundt, for enkelhets skyld valgte vi piggfritt, men vi bor da også et sted i Norge der piggfritt fungerer i vår versjon av den norske vinteren. Det gjør det meget greiere.

Den store bøygen dengang var Tyskland und Die Autobahn. Det ble sagt at man kunne kjøre "nasjonalveiene" utenfor autobahn, men som vi alle vet, å finne frem på nasjonalveier i Tyskland er både tidkrevende og kronglete. Om du skulle få et møte med Bundespolzei på Autobahn, er det ingen pardon, det blit bot og det som verre er....iallefall var det sånn dengang. Så sjekk med NAF....og ikke tenk tanken på å lure deg gjennom Tyskland...da er BILTOG et bedre alternativ :-) Det er ellers en spennende tur, har tenkt tanken mange ganger sjæl, men aldri funnet tid! Lykke til!

PS: et latrnativ er jo å låne/lei et sett piggfrie dekk fra en god venn...om du har en bil det er mange av og du tilfeldigvis har en veldig god venn med samme sorten bil og åpssende felger!

Antall visninger