Revisjonshistorikk [tilbake]

Hei Dennis! Ssangyoug Rexton kan gi deg veldig mye SUV for pengene. Utfordringen består i å lete oppå en hel og pen bil i god stand. De er jo noen år gamle og mange har gått ganske langt. En del biler har faktisk blitt ganske lurvete. God servicehistorikk, fersk EU-kontroll og ikke for mange eiere trekker opp.

Motoren er fra Mercedes og er en kurant og ganske driftsikker sak, så vidt jeg kjenner til, selv om både turbo havari og dysetrøbbel naturlig nok kan forekomme på biler som har gått langt.

Dekk, bremser og forstilling bør sjekkes litt nøye. Særlig de yttre endeleddene. Wire til håndbrekket er også en svakhet, Det samme er simmringer på foraksel, så sjekk litt nøye. Det har også vært noe elektrisk krøll på automat-girkassa, men det tror jeg ikke var noe verre enn en defekt kontakt. Myke støtdempere bak er en annen kjent feil, det samme er defekt ruteheverheiser bak.

På biler med Eberspächer tilleggvarmer er det ofte feil med styreenheten til denne, som er kostbar. Sjekk nøye før kjøp. Dette er deilig å ha i orden nå på vinterstid.

Legg grene litt ekstra penger i en pen og god bil. Det lønner seg alltid. Prisene varierer ganske my på disse bilene. Man får de fra ca 30.000 og oppover. Legger du 100.000 kroner i en slik bil sak du kunne få en et pent og bra eksempler.

Rexton er uansett mye bil for pengene om du sammenlikner med Mitsubishi Pajero og Toyota Landcruiser som "alle" skal ha. Slik sett kan den være et smart SUV-kjøp.

Antall visninger