Revisjonshistorikk [tilbake]

Uten at jeg har hatt gleden av å ha et mellomværende med Ford Norge...jeg ville sjekket om det var en form for kalibrering av touch-skjermen, altså følsomheten. Om du ikke finner noe om dette i instruksjonsboka eller menyene, ta det opp med Ford Norge. Det skal definitivt ikke være slik du beskriver det, har opplevd lignende feil med tocuh-skjermer i en annen sammenheng.

Har selv hatt tre VAG-biler med tocuh-skjerm, de fungerer som en drøm. Mhp "filvarsler" mener du vel en greie som gjør at bilen gir en eller annen respons og/elle varsler om du forsøker å bytte felt uten å blinke.....det du beskriver fremstår som en programvarefeil...utstyret kjenner rett og slett ikke igjen den doble midtlinjen. Dette er jo kurrant å fikse for Ford med en oppgradering.....når den eventuelt kommer. Også dete fungerer greit med filholderen på min bil....men jeg har altså ikke Ford :-) Dog har jeg register opptil flere slike små og litt større irritasjonsmomenter som du nevner, som VAG prøver å rette opp etter beste evne med løpende programvareoppdateringer. Det som er litt dumt, er at informasjonen om slike oppgraderinger har en tendens til å ha en lang og kronglete vei fra fabrikken og ut til forhandlerne i Norge...og deg og meg....

Dette gjelder også andre typer feil, eksemplevis banale ting som en dreneringslange til AC som manglet eller var lagt feil på del biler..ukjent for norske forhandlere, kjent i flere måneder i Tyskaland....neverner dette fordi det ofte kan lønne seg å google på tyske nettsider.....beskriv problemet på tysk...og vips...så har du "nøkkeen" til problemet i hånden. Lykke til!