Revisjonshistorikk [tilbake]

Heisann, vet ikke om jeg vil gå så langt som til å si at det er et røverkjøpp, men prisen høres absolutt ikke ille ut. Du får veldig mye sprek stasjonsvogn for penga - og forrige eier(e) har tatt et solid verditap. Dessuten får du en bil ikke mange har maken til! Det ble solgt en liten håndfull "ekte" Vectra OPC her i Norge, prislappen gjorde at det aldri ble snakk om noe volumsalg.

Når jeg sier "ekte OPC" er det fordi Opel også solgte brukte OPC som en modellbetegnelse på biler med helt vanlige motorer. Men bilen du ser på er som jeg skjønner ekte vare, med 280 hk under panseret.

Den går styggfort og er sprek og morsom å kjøre. Plassen er også gedigen, Vectra er en av de største stasjonsvognene på markedet. I OPC-versjon ser den også litt tøffere ut, akkurat nok til at de fleste får med seg at dette ikke er standardvare.

Såpass ny stasjonsvogn med så mye krefter og til 250 000 kroner - ja det er smart!

Vectra hadde solid byggkvalitetet, særlig mot slutten. Men sjekk nøye hvordan bilen har blitt behandlet. Voksen eier med moderat gassfot er en klar fordel, denne bilen kan jo innby til litt heftig kjørestil.

Lykke til hvis du går for denne!