Revisjonshistorikk [tilbake]

Hallo! Jada er kjent med at et akutt ha-begjær suger seg fast i mellomgulvet. Av og til går det over av seg selv. Andre ganger ikke…

Endelig er snart den nye baby-Range-Roveren her! Har på følelsen at jeg har sett skisser og bilder av den i årevis. Og – JA- den ser skikkelig feit ut! Vi i Broom gleder oss skikkelig til å teste den.

Så til spørsmålet: Bilen har en lengde på drøye 4,3 meter (som 5-dørsutgave, og det er den du må ha) og plasserer seg da omtrent på Toyota RAV4-størrelse. Altså ikke veldig stor… Den blir derfor som en kompakt SUV å regne, og er noe mindre enn Free Lander.

Jeg har naturlig nok ikke sett bilen enda, men regner førerplassen som ”bankers” og bakseteplassen som helt grei i alle fall om barna ikke har blitt for store. Bagasjeplassen omtales som overraskende stor – størrelsen tatt i betraktning. Det er langt og bredt, men ikke særlig høyt.

Bilen ser uvanlig tøff ut, og vi tipper at denne kan bli en liten ”konebil-slager” i Holmenkollåsen! Med firehjulstrekk og høy bakkeklaring forserer man lett trikkeskinner og brostein i Bogstadveien også ;-)

Jeg tipper at mange av disse – akkurat som Audi Q5, Volvo XC60 og Mitsubishi ASX vil bli å se med skiboks på taket.

Synes absolutt du skal ta med familien på en testtur når bilen i løpet av kort tid er på plass hos Norske forhandlere. Får dere plass – så kjøp! Tror dette er høstens kuleste bilnyhet!