Revisjonshistorikk [tilbake]

trykk for å gjemme/vise revisjon 1
opprinnelige versjon

Tesla Model S dyr å reparere?

Hei, jeg så i Aftenposten i dag at du sverger til Tesla Model S. Jeg har gått en stund og fundert på om en slik bil ville være et bra kjøp, og da tenker jeg på en 2013 - 2014 - modell. Prøvekjørte nylig en slik bil, og det var en flott opplevelse. Så har jeg googlet masse og snakket med folk som angivelig har peiling, for eksempel en bilmekaniker her forleden. Han bekreftet det jeg har lest meg fram til, at det er skrekkelig dyrt å reparere/skifte deler til denne type bil når garantiperioden på åtte år er over. Mitt nærmeste teslaverksted er i Sarpsborg (bor i Fredrikstad) og jeg hadde tenkt meg en tur dit for å ta en bilprat med folk som jobber med tesla til daglig, men etter nevnte samtale med bilmekanikeren hos BilXtra tror jeg kanskje at det ikke har noe for seg.

Men så tenkte jeg at jeg skulle sende spørsmålet over til deg. Er det virkelig så avskrekkende dyrt å reparere en tesla? Bør man helst være stinn av gryn skal man eie en tesla? Den bilen du eier er kanskje også en mye nyere utgave?

Jeg har i flere år kjørt rundt i en XC70 fra 2000 og har vært veldig fornøyd med den, men nå begynner det å balle på seg av problemer og den er også en veldig tørst bensindrevet bil, som du sikkert veit. Men kanskje ville det bli langt dyrere å eie en tesla.....

Takk for svar!

mvh Terje

Antall visninger