Revisjonshistorikk [tilbake]

trykk for å gjemme/vise revisjon 1
opprinnelige versjon

Bra hyttebil?

Vi trenger en firehjulstrekker og må ha et rimelig alternativ nå, i påvente av at vi kan kjøpe en nyere om 4-5 år. Helst godt under 130.000 kr.

Har du noen anbefalinger?

Veien opp til dalen der vi har hytte på Vestlandet er litt bratt, svingete og smal. Kan være krevende forhold på vinteren, og vår 2012 modell Peugeot 5008 kommer bare opp når man har flaks … Vi skal snart få en 900 meters grusvei frem til hytten, og bør med fordel ha litt bakkeklaring. Mye snø vinterstid, og det er vekslende fokus på kvaliteten for brøyting av veien.

Jeg tror kanskje en Subaru Forrester kunne vært tingen. F.eks som denne: https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=201084646

Ellers kanskje en Skoda Octaiva, noe ala denne: https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=199866171

Ønsker helst automatgir, men ikke et must… Det tar en liten time å kjøre til hytte, og drar dit nesten hver helg. Til daglig bruk har vi en liten Kia. Den bilen vi kjøper skal hovedsaklig brukes til hyttetur og til årlig bilferie nordover.

Om en 4-5 år kommer vi nok til å kjøpe en noe nyere SUV, men akkurat nå trenger vi en god og rimelig løsning i påvente av det.

Antall visninger