Revisjonshistorikk [tilbake]

trykk for å gjemme/vise revisjon 1
opprinnelige versjon

Godt bilkjøp? Wolksvagen golf 2.0 tdi 4-motion

Hei, Etter mange timer på nett, og lesing blant annet her inne lurer jeg på å kjøpe en 2018-modell golf 2.0 tdi 4.motion. Jeg trenger å bytte ut min toyota yaris (2014-modell) til noe som er tryggere å kjøre til fjells med. Yarisen føles ikke ut som den gjør jobben langs mørk og vinterlig E16 og fjellovergangen jeg må kjøre. Svinger oppover.. Har vurdert alt i fra subaruer, til elbiler, til rav, til countryman osv. osv. Men - altså en pent brukt golf med automat og 4 motion? Blir det bra? Kjører ellers ikke i bomringer til daglig, og bor i en mindre by med korte avstander i jobb-sammenheng. Kjøring til og fra (og litt i jobb) butikk, trening osv. Og lang-kjøring noen ganger i måneden (ca. 30 mil til hytta). Hva slags 4-hulstrekksystem er det som sitter i denne golfen - er det Haldex 5 (det har jeg jo skjønt er bra)?

Godt bilkjøp? Wolksvagen golf 2.0 tdi 4-motion

Hei, Etter mange timer på nett, og lesing blant annet her inne lurer jeg på å kjøpe en 2018-modell golf 2.0 tdi 4.motion. Jeg trenger å bytte ut min toyota yaris (2014-modell) til noe som er tryggere å kjøre til fjells med. Yarisen føles ikke ut som den gjør jobben langs mørk og vinterlig E16 og fjellovergangen jeg må kjøre. Svinger oppover.. Har vurdert alt i fra subaruer, til elbiler, til rav, til countryman osv. osv. Men - altså en pent brukt golf med automat og 4 motion? Blir det bra? Kjører ellers ikke i bomringer til daglig, og bor i en mindre by med korte avstander i jobb-sammenheng. Kjøring til og fra (og litt i jobb) butikk, trening osv. Og lang-kjøring noen ganger i måneden (ca. 30 mil til hytta). Hva slags 4-hulstrekksystem er det som sitter i denne golfen - er det Haldex 5 (det har jeg jo skjønt er bra)?bra)? Automat og 4-hjulstrekk er på ønskelista. Pluss driftssikkerhet og greit / ok forbruk.

Godt bilkjøp? Wolksvagen golf 2.0 tdi 4-motion

Hei, Etter mange timer på nett, og lesing blant annet her inne lurer jeg på å kjøpe en 2018-modell golf 2.0 tdi 4.motion. Jeg trenger å bytte ut min toyota yaris (2014-modell) til noe som er tryggere å kjøre til fjells med. Yarisen føles ikke ut som den gjør jobben langs mørk og vinterlig E16 og fjellovergangen jeg må kjøre. Svinger oppover.. Har vurdert alt i fra subaruer, til elbiler, til rav, til countryman countryman, mazda cx 3 / 5 / 30, osv. osv. Men - altså en pent brukt golf med automat og 4 motion? Blir det bra? Kjører ellers ikke i bomringer til daglig, og bor i en mindre by med korte avstander i jobb-sammenheng. Kjøring til og fra (og litt i jobb) butikk, trening osv. Og lang-kjøring noen ganger i måneden (ca. 30 mil til hytta). Hva slags 4-hulstrekksystem er det som sitter i denne golfen - er det Haldex 5 (det har jeg jo skjønt er bra)? Automat og 4-hjulstrekk er på ønskelista. Pluss driftssikkerhet og greit / ok forbruk.

Godt bilkjøp? Wolksvagen golf 2.0 tdi 4-motion

Hei, Etter mange timer på nett, og lesing blant annet her inne lurer jeg på å kjøpe en 2018-modell golf 2.0 tdi 4.motion. Jeg Selges fra merkeforhandler med garanti og tilstandsrapport. Ser ok ut. Saken er at jeg trenger å bytte ut min toyota yaris hybrid (2014-modell) til noe som er tryggere å kjøre til fjells med. Yarisen føles ikke ut som den gjør jobben langs mørk og vinterlig E16 og fjellovergangen jeg må kjøre. Svinger oppover.. Svingene oppover denne fjellovergangen gjør at jeg sitter med hjertet i halsgropen hver gang jeg kjører med yarisen. Har vurdert alt i fra subaruer, til elbiler, til rav, til countryman, mazda cx 3 / 5 / 30, osv. osv. Men - altså altså, nå vurderer jeg en pent brukt golf med automat og 4 motion? Blir det bra? motion. Er ikke mange av den slags til salgs, så må nok tenke raskt. Men kan dette bli et godt og trygt kjøp? Kjører ellers ikke i bomringer til daglig, og bor i en mindre by med korte avstander i jobb-sammenheng. Kjøring til og fra (og litt i jobb) butikk, trening osv. Og lang-kjøring noen ganger i måneden (ca. 30 mil til hytta). Hva slags 4-hulstrekksystem er det som sitter i denne golfen - er det Haldex 5 (det har jeg jo skjønt er bra)? Automat og 4-hjulstrekk er på ønskelista. Pluss driftssikkerhet og greit / ok forbruk.forbruk. Vil det være dumt av meg å kjøpe diesel når jeg kjører en god del smått i byen? Finner ingen golf-bensinere med automat og 4x4 til salgs.