Revisjonshistorikk [tilbake]

trykk for å gjemme/vise revisjon 1
opprinnelige versjon

Subaru forester eller xv

Hei!

I disse dager er det jammen ikke lett å kjøpe bil. Jeg har sett og sett på alt i fra nyere elbil til mini countryman phev til RAV 4 til mazda.. Jeg har nok landet på brukt subaru, Jeg har en hytte (åremå) litt langt av gårde og opp over en fjellovergang. Ca,. 27 mil per vei. Og så bor jeg i en by uten bomringer. Kjører en del i jobben, og vanligvis nå så kjører jeg i jobb med min Toyota Yaris hybrid. Den er god i byen, og veldig billig i drift, noe jeg selvfølgelig setter pris på. Men den gjør ikke jobben opp til fjellet. Så derfor har jeg tenkt på dette med bil en god stund nå. Har sett meg ut to subaruer:

En xv med 2-liter bensin og automat. Premium. Registrert 2016, men det står at det er en 2017-modell. Den har gått 52 000 km, og står nå ferdig med ny service (60) og bremser.

En forester med 2-liter bensin og automat. Registrert 2013, men det er nok en 2014-model etter hva jeg kan se. Den har gått 50 000 og har fulgt servicer (har også hatt 60 km service basert på år - ikke km). Dette er ikke en premium utgave.

Hvilken av disse to bør jeg velge (eller skal jeg gå for en nyrere mini countryman phev)?

Vil ha forutsigbart, stabilt bilhold som tar meg til fjells. Og kanskje litt rundt i byen her hvis jeg ikke kvitter meg med yarisen.

Antall visninger