Revisjonshistorikk [tilbake]

trykk for å gjemme/vise revisjon 1
opprinnelige versjon

HØGTRYKKSPUMPE

Hei Benny Har kjøpt meg en Audi Q5, 2010 modell(198000km- 150 000kr.) for 5 mnd siden, fikk da motorhaveri på veien. Bilen ble sendt på Møller verksted for analyse av motor, det viste seg at høgtrykkspumpen var ødelagt. Pumpen var fylt med metall spon inni pumpen, som deretter dro med seg andre deler og ble ødelagt, regningen ble over 130 000 kr.. Reklamerte på dette med bruktbilforhandler, uten noe respons for å gjøre opp for seg. Sendte også forespørsmål til ca. 1. stk. møller forhandlere om levetiden på denne pumpen. Nesten alle ga forskjellig svar på levetiden på denne pumpen. (NB: Ikke vært feilfylling på tanken!) Noen møller forhandler sier det er en mekanisk slitedel og den ligger ikke på deres intervall service og andre sier den ikke er normal slite del og har ikke oppgitt antatt levetid, noe sier det kommer mest sannsynlighet av feilfylling på tank? Andre Møller forhandler sier det er ikke noe fasit på dette, MEN SKAL I UTGANGSPUNKTET VARE BILEN LEVETID!. NOEN SIER GARANTI 5 ÅR ELLER 100 000 KM STAND? En forbruker har også gått rettens vei, pga dette. Han vant i tingretten på dette, pga fabrikkfeil på pumpen og fikk erstatning på dette!

Er dette noe importøren prøver å skjule og håper på det går ut på dato/garanti,etc?

Det er veldig rart at ingen har tatt tak i dette med Møller importørene, for det er snakk om mye penger som vi forbruker må ut med, når denne pumpen blir ødelagt?

Jeg har fått så mye forskjellig svar fra alle forhandlerne, at jeg kommer til å gå videre med dette. For dette er en fabrikkfeil som importøren/ selger/bruktbilselger/ fabrikken, som må ta på si kappe!

Mvh

Frustrert Audi kjøper!