Revisjonshistorikk [tilbake]

trykk for å gjemme/vise revisjon 1
opprinnelige versjon

Hva skal jeg velge?

Hei Benny! Jeg har et dilemma jeg lurer på. Skal ha meg en pendlerbil som jeg også kan bruke til daglige gjøremål. Har mer eller mindre peilet meg inn på Volvo. Krangler litt med meg selv om hvor mye jeg skal legge i bilen. Tenker egentlig 100 er maks. Kan strekke meg litt lenger, men blir ikke lei meg om jeg kan få noe enda billigere. Har sett meg ut 2010 som eldste modell, da den har den nye fronten og jeg tenker kanskje disse holder seg bedre i verdi om jeg finner ut at jeg skal bytte bil? Er ikke spesielt interessert i vanlige bruksbiler, så fornuftig blir vel et nøkkelord.

Diesel eller Bensin er ikke så nøye, men jeg vil ikke ha automatgir. Har kjørt mye automat og jeg liker det rett og slett meget dårlig. Automat gir meg rett og slett følelsen av at jeg ikke har kontroll. Manuell er derfor et krav. Vil også helst ha sedan, men kan finne meg i stasjonsvogn. Når jeg leser diverse tester fra dere ser jeg at dere fraråder nettopp manuell og sedan. Hva er grunnen til at dere dette?

Spørsmålet mitt er derfor om du kan anbefale meg en volvo jeg bør se nærmere på og om det er noen utgaver jeg bør styre unna med tanke på kjente feil osv? Har kikket mest på C30, V/S40 og V/S60.

Ble et langt spørsmål dette, men håper du tar deg tid til å svare uansett. Vennlig hilsen forvirret bruktbilkjøper.