Revisjonshistorikk [tilbake]

Står til? :)jeg er den heldige eieren av en nydelig alfa romeo 159. har vært det i snart 1 år og har foreløpig ingen planer om å bytte den inn, men j

Hei Benny, står til? :)

Jeg er den heldige eieren av en nydelig Alfa Romeo 159. Har vært det i snart 1 år og har foreløpig ingen planer om å bytte den inn, men jeg merker at det er ett par ting som ikke er helt som det skal være.

For det første har jeg nettopp fått tettet en lekkasje i passasjerdøren fremme, da de hadde rent ganske store mengder vann ned i fotbrønnen der. Etter jeg fikk tettet lekkasjen trodde jeg en god stund at alt var i skjønneste orden. Iallefall kom det ikke noe mer vann på gulvet mer noensted. Men jeg merker at ofte så er det vann på innsiden av frontruten av en eller annen merkelig grunn.... Hvordan skjer det? Kommer det kondens fra luftanlegget i bilen, eller er det vannet jeg tar med meg fra føttene mine som ender opp i frontruta? Syns uansett det er veldig mye vann også som kommer på innsiden. Har du noen god forklaring på dette? Blir det veldig dyrt å reparere?

For det andre hører jeg en dyp "brommelyd" fra bak i bilen. Jeg har dobbelt eksosanlegg på bilen, så jeg trodde først at det var bare eksosanlegget som laget lyd, men når jeg tenker meg om så bør det ikke bli så mye lyd likevel. Er det kanskje bare jeg som innbiller meg at det er noe feil, eller kan det faktisk være noe? Jeg har hatt mange forskjellige BMW'er i mitt eieskap før denne Alfaen, så mulig jeg er bortskjemt med tanke på lydnivå i min bil. :)

Hadde vært veldig hyggelig med svar Benny. Ellers så får du ha god helg. :D