Revisjonshistorikk [tilbake]

trykk for å gjemme/vise revisjon 1
opprinnelige versjon

is 220d sentrallås problem.

hei Benny jeg har en is220d 2008model.

sentral låsen begynt å kødde litt idet siste , har hendt da jeg kjøpte i 2014, men det var snakk om en gang sjeldent på ett år, etter airbag recall 5 timer hos verksted, har problemet komme virkelig.

Toyota Norges råd er å ta feilsøking kan ta fra 1 time, eller 5timer eller uendelig, noe som jeg synes er så uproff sagt og ment.

saken er slik : når jeg bruker keyless dørhåndtaket/kontrollpanel føresiden eller nøkkelen vil det alltid låse opp på føresiden ikke resten av passasjerdørene , normalt vil alle dørene låse opp samtidig., samtidig hører jeg klikke lyd 3 ganger uten at det hjalp å låse opp, når jeg låser opp manuelt, er det smertefritt å låse alle samtidig, enten med key eller kontrollpanel på føresiden.

Etter jeg har stoppa bilen eller ten på, venter kanskje noen minutter så fungerer sentrallåsen helt normalt igjen.enten med key eller kontrollpanel på føresiden. og noen time(r) senere begynner det "merkelig" skje igjen. her er link til 2 video når sentrallåsen fungerte og ikke . https://mega.nz/#F!2gF0gK5K!t6G_6V3Tn8eSUUF88L4iKw

Toyota strømstad mener problem kan ligge hos nøkkel frekvens. Noe det er kun Lexus verksted kan hjelpe meg, timen er allerede bestilt hos Lexus OSLO.

Har Benny noe peiling på det her? venter spent svaret fra Deg.