Revisjonshistorikk [tilbake]

trykk for å gjemme/vise revisjon 1
opprinnelige versjon

Audien har overdreven sporing.

Hei. Jeg kjøpte en litt over to år gammel Audi A4 Quatro sedan for to år siden. Helt fra begynnelsen varslet jeg fra at bilen sporet veldig mye. Jeg kjøpte bilen på vinterdekk og da var ikke sporingen så markant. Med sommerdekk var det derimot meget markant. Jeg har klaget på dette hos Audi og hatt bilen inne for sjekk. Alle hjulstillingene er sjekket og skal være innenfor toleranse. De har prøvd bilen med annet hjulsett og sier bilen blir noe bedre. De sier jeg bør skifte dekk, men vil ikke gi noen garanti på at problemet blir borte. Dekkene som står på bilen er de originale dekkene som ble levert med bilen av Audi. Jeg har surt dem om Audi virkelig leverer en så dyr og flott bil med dekk som ikke passer bilen. Jeg får da litt forskjellig svar, for det meste unnvikende. Jeg vet at forrige eier fikk byttet styresnekke på bilen, uvisst av hvilken årsak. Han har også bekreftet at det var noe sporing på bilen. Jeg har tidligere hatt en Audi A4 Quattro i nesten 18 år og hadde aldri slike problemer. Jeg er klar over at Audi har nytt styringssystem på den nye A4en, men skulle de virkelig velge en oppgradering som gir slike problemer?

Sommerdekkene som ble levert med bilen er Pirelli Cinturato P7 225/50 R17. Vinterdekkene er Continental Conti Viking 205/60 R16 96T.

Kan du fortelle meg om jeg har et problem som jeg bare må akseptere, eller er dette en reklamasjonssak? Kan du gi meg noen råd om hva jeg bør gjøre?

Mvh Tore Løvnæseth. Moss

tore.lovneseth@gmail.com

Antall visninger