Revisjonshistorikk [tilbake]

trykk for å gjemme/vise revisjon 1
opprinnelige versjon

Tips til ny bil til rundt 500 000?

Hei Benny!

Vi er på utkikk etter ny bil. Kan du gi meg tips til ny familiebil til maksimalt rundt 500 000 (inkludert "nødvendig" ekstrautstyr)? Jeg er åpen for både stasjonsvogn og SUV. Eneste kravene er at bilen skal kunne ha en barnevogn (type dypvogn) i bagasjerommet i tillegg til et par kofferter, og den være bensinbil. Diesel er fullstendig uaktuelt - også dieselhybrid.

Foreløpig har vi sett litt på BMW 3-serie, Ford Focus stv, Peugeot 3008 SUV og VW Tiguan. Enn så lenge leder 3008 SUV med flere armlengder fordi den gir en veldig premiumfølelse til maksprisen vår (den kommer nesten toppspekket med største bensinmotor til den prisen). Focusen er godt utstyrt, men jeg er litt usikker på designet av låvedøren Ford har som bakluke på alle stasjonsvognene sine (de ser litt asiatiske ut bakfra), Tiguanen føles litt billigere ut til tross for at den er dyr og en BMW til 500 000 er til sammenligning veldig stusselig utstyrt - der må man velge enten strikkmotor med ekstrautstyr eller liten motor uten ekstrautstyr.

Hvilke andre biler er det realistisk å se nærmere på innenfor mitt budsjett? Jeg kjøper for øvrig bil til meg selv, ikke nestemann som skal ha den brukt.

Antall visninger