Revisjonshistorikk [tilbake]

Litt vanskelig å bestemme meg av tre typer biler

Valgets kval. Sett at man har 100.000.- kroner til å kjøpe bruktbil for. Jeg tenker tre forskjellige merker. Biler som er vidt forskjellige egentlig. I utgangspunktet kunne man tatt med tre forskjellige merker. Men dette er uansett hva jeg lander på. Av merkene er det to stk BMW.

BMW 735ia rundt 2002 modell. Jeg elsker luksusen som en 7`r serie er BMW 520ia rundt 2004 modell. Elsker BMW, og dette er fornufts BMW tror jeg.

Honda Accord 2,0i rundt 2006 modell. Her er det fornuftsmannens tanke som slår inn hos meg.

Alfa Romeo 159 1,9 Sportewagon, rundt 2009 modell. Ja må man egentlig si så mye mere enn at det er jo en Alfa, en kjøremaskin

Så hva er egentlig det beste kjøpet av disse. Vet at en BMW kan bli et pengesluk. En Honda Accord er jo fornuftens tanke, men kanskje blir dette litt vel gubbete Alfa Romeo er jo den nyeste av disse med tanke på årsmodell. Men jeg har hørt ganske mye når det gjelder pålitelighet av diverse Alfaer.

Er det overhode mulighet i å sammenligne disse med tanke på en bruktbil. Hva er ikke bare best nå, men må jo tenke på om 5 år. Ja hvem av disse er best om noen år. Og hvis jeg kjøper nå, ja da skal jeg kjøpe en i tipp topp stand. Og hvem av disse kan jeg risikere at faktisk blir litt vel sliten om 5 år. Bilene tas utgangspunkt i 150.000km pr dags dato

Antall visninger