Revisjonshistorikk [tilbake]

Toyoya Land Cruiser som familiebil

Hei Benny,

Familien er under forøkelse og vi har begynt å kikke etter ny bil. En aktiv hverdag, og mye tid på fjellet gjør at vi ønsker en bil med god fremkommelighet - og da havner vi i SUV markedet. Dårlig vedlikeholdte fjellveier blir gjerne også forserte, så god bakkeklaring føles for oss som noget viktig. Bilen må i midlertidig ha nogelunde god bagasjeromsplass - og vi ser at mange av SUVene kanskje kan bli litt små - da i segmentet til Nissan X-trail og lignende.

Har derfor begynt å kikke litt i segmentet for litt større SUV'er a'la Toyota Land Cruiser. Ettersom vi er nokså nyetablerte kan vi ikke legge så alt for mye penger i potten, men håper å finne en driftssikker og god bil til 250 - 300 000 kr. Da havner vi i tilfelle på en Land Cruiser rundt 2003 - 2005 mod, med 160-170 000 km ++ på telleren. Andre kandidater kan være SsanYoung Rexton.

Har du noen råd på veien? Kan det forsvares å kjøpe en 2003-2005 modell til opp i mot 300 000 kr, eller bør vi heller smøre oss med tålmodighet, kjøpe en nyere bil denne gang, og ta Land Cruiser steget på et bedre tidspunkt?