Revisjonshistorikk [tilbake]

BMW Z4 problembil? Honda S2000? Noe bedre?

Hei Benny!

Har tenkt til å bytte bil til en hovedsaklig mer sportslig opplevelse. Kjører til daglig en Audi A3 2007, som jeg er fornøyd med, men den mangler sportslig preg.

Har prøvekjørt både Honda S2000 og en så å si ny 2007 modell Bmw z4 2.5L 177HK bensin. Personlig har jeg en liten "crush" på Hondan, synes den er utrolig sprek og ikke minst sportslig og rask! I tillegg er jeg av typen som liker å gjøre litt med bilen i form av div. kosmetisk. Mest mulig orginalt men fortsatt....

Uansett, derav Hondan har 240Hk Vtech motor og drar meget godt! har den lite utstyr og er generelt en gammel bil.... Er også usikker om jeg kunne kjørt denne på vinteren uten at den hadde rustet bort før våren kommer, dyr bil til å være så gammel egentlig.

Z4 var bedre å kjøre komfort sett, mere utstyr. som multifunksjonsratt, skjerm, navi, ryggesensor, antiskrens osv. Men jeg synes kanskje 177hk, er litt lite når jeg ser etter noe som "akselerer" litt.

Hva synes du? Og hva er vanlige feil med disse bilene? Er Hondan dyr å drifte/vedlikeholde pga alder? Eller er Z4 dyrere/tilsvarende?

Alle svar mottas med takk!

Mvh. Gutt 21.

Antall visninger