Revisjonshistorikk [tilbake]

Motor slår seg av i lav hastighet

Hei Benny!

Jeg har en Volvo V70, 2008 modell (første reg i 2007) med 2.4 Diesel motor og automatkasse som har gitt meg mye trøbbel i det siste. Det som skjer er at motoren slå seg i lave hastigheter, dette begynte smått, men har nå blitt så ille at bilen rett og slett nesten ikke er brukbar. Motoren slå seg på helt normalt, men etter 3-4 sekunder slår den seg av igjen. Dette begynte etter at jeg hadde bilen inne på 180K service (stor service) hos Volvo i Sandefjord. Det startet med at dem byttet EGR ventil da bilen hadde svært dårlig drag etter slik stans, dette løste problemet i 2 dager, etter dette fant dem en ledning hvor isolasjonen var sprukket (like under dynamo), denne ble teipet opp igjen og bilen fungerte helt fint i ca. 6 måneder etter dette. Etter dette har bilen vært inne ca 4 ganger, en av gangene ble batteriet bytte da dette var fra bilen var ny, ca. 8 år gammelt, men til ingen nytte. Bilen stopper nå så ofte at jeg ikke får brukt den. Her om dagen begynte også alarmen på bilen å starte av seg selv, og radioen spytter ut CD plater uten grunn...

Har fått tips at det kan være noe med diesel pumpen og filter, filteret ble byttet på stor service, men med tanke på at alarmen starter og går og at radioen lever sitt eget liv har jeg ikke så mye tro på at feilen er mekanisk!?

Kan også nevne at ved diagnose sjekk får dem opp feilkode på virvelspjeldet, men har bare fått beskjed om dette IKKE fører il at motor stopper uten grunn, derfor har dem heller ikke gjort noe med dette.

Akkurat nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre, bilen har vært inne hos Volvo 5-6 ganger og feilen er ikke rettet. Må bestille ny time igjen til mandag 18/5-15 for ny sjekk.

Har du noe råd å komme med, ikke bare er dette veldig irriterende, men det begynner også å koste en del.

Håper på svar!

Mvh Sanimir Dizdarevic